Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αυτό είναι το τελικό χτύπημα της Αμαλίας

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Λίγο πριν την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου της σειράς του MEGA, η Αμαλία αποφασίζει να εκδικηθεί την Αθηνά διαλύοντας τον γάμο της με τον Τζον. Θεωρώντας την Αθηνά υπεύθυνη για τον χωρισμό της από τον Ισίδωρο, η Αμαλία καταστρώνει το σχέδιό της.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αυτό είναι το τελικό χτύπημα της Αμαλίας

Ηχογραφεί τη συνομιλία της με τη χήρα του Ιπποκράτη, αλλά η Αθηνά, γνωρίζοντας τις ικανότητές της, ηχογραφεί επίσης τη συζήτησή τους. Όταν ο Ισίδωρος μαθαίνει για τις πράξεις της γυναίκας του, την ξεσκεπάζει. Ο Ισίδωρος διώχνει την Αμαλία από το σπίτι και το Δημαρχείο και αναθέτει στον Λυκούργο το διαζύγιο. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Αμαλία για το διαζύγιο και εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αμαλία αποφασίζει να καταστρέψει τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον για να την πονέσει.

Παράλληλα, ο Τζον και η Αθηνά συνεχίζουν τις προετοιμασίες για τον γάμο τους χωρίς να γνωρίζουν το σχέδιο της Αμαλίας και υποδέχονται την κόρη του Τζον από την Αμερική. Καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου, όλοι προετοιμάζονται χαρούμενοι για την τελετή. Η Αμαλία παρακολουθεί από μακριά, έτοιμη να καταφέρει το τελικό χτύπημα που θα καταστρέψει την ωραιότερη μέρα της Αθηνάς. Τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή και όλοι μένουν σοκαρισμένοι.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ