Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη σειρά

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αφροδίτη δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την απιστία του άντρα της και προσπαθεί, είτε μέσω της δουλειάς της είτε με το να συναντάει φίλες της, να ξεχνιέται. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Κουράκος τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να νιώθει περίεργα και αποφασίζει να κάνει εξετάσεις για να δει αν όλα πάνε καλά στην υγεία του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη σειρά

Έτσι επισκέπτεται την Αφροδίτη στο ιατρείο της, ενώ παράλληλα έχει μάθει πως με τον Χρήστο έχουν χωρίσει και προσπαθεί να της πει δύο λόγια συμπαράστασης. Εκείνη τον ευχαριστεί και του λέει χαριτολογώντας πως γνωρίζει πολύ καλά και εκείνος πώς είναι να σε προδίδει ο άνθρωπός σου. Εκεί συνειδητοποιούν και οι δύο πως έχουν τελικά πολλά κοινά μεταξύ τους και κανονίζουν να βγουν για ένα ποτό σαν φίλοι.

Όμως, η μια έξοδος ακολουθεί την επόμενη και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία, που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σ’ έναν μεγάλο έρωτα. Αλλωστε και στον Γιώργη αλλά και στην Αφροδίτη αξίζουν να βρουν την ευτυχία και να τη ζήσουν αυτή τη φορά χωρίς απογοητεύσεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ