Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Απαγάγουν την Φιλιώ

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα. Η Φιλιώ εξαφανίζεται από το προσκήνιο στα επόμενα επεισόδια της σειράς στο MEGA, θέτοντας όλους σε συναγερμό. Η αγωνία είναι μεγάλη καθώς δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση αν πρόκειται για απαγωγή ή απλή εξαφάνιση.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Απαγάγουν την Φιλιώ

Η μικρή Φιλιώ βρίσκεται σε δύσκολη θέση τελευταία, αντιδρώντας αρνητικά στη σχέση και τον επικείμενο γάμο της Αθηνάς με τον Τζον. Οι αντιρρήσεις της δημιουργούν συνεχείς εντάσεις και συγκρούσεις στο περιβάλλον τους. Όμως, όταν η Αθηνά διαπιστώνει την απουσία της Φιλιώς, η ανησυχία της και της Αναστασίας φτάνει στα άκρα. Πανικόβλητες, ξεκινούν έρευνα και ενημερώνουν την αστυνομία, αναζητώντας βοήθεια από τον Κουράκο.

Η είδηση της εξαφάνισης της Φιλιώς εξαπλώνεται γρήγορα στη Μάνη, κι όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες των Βρεττάκων σπεύδουν να συμμετάσχουν στην αναζήτησή της. Η Αθηνά ηγείται της προσπάθειας, ενώ η ανησυχία για την ασφάλεια και τη ζωή της μικρής είναι μεγάλη. Οι φόβοι για απαγωγή δεν είναι αβάσιμοι. Στη συνέχεια, θα δούμε την απόπειρα όλων να εντοπίσουν την Φιλιώ και να την φέρουν ασφαλή πίσω στο σπίτι της. Η ανατροπή της κατάστασης και η αποκάλυψη του τι συνέβη με τη μικρή θα κρατήσει το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ