Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Άννα – Πότης γίνονται φονιάδες

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Καταιγιστικές εξελίξεις συμβαίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, όταν ο Πότης και η Άννα φέρνουν στα όριά του τον Αποστόλη αποφασίζοντας να ασχοληθούν με τη σκοποβολή.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Άννα – Πότης γίνονται φονιάδες

Ο Αποστόλης, βλέποντας την αδελφή του και το γαμπρό του με όπλα στα χέρια, εξοργίζεται. “Κάνετε συνεχώς ανόητες κινήσεις. Επιτέλους, πάρτε τα σοβαρά. Μπορείτε να πληγώσετε κάποιον αθώο και να φέρετε τραγικές συνέπειες”, τους καλεί να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα. Και, όπως φαίνεται, οι προφητικές του προειδοποιήσεις επαληθεύονται, καθώς ο Πότης και η Άννα τραυματίζουν έναν αθώο περαστικό με τα όπλα τους όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Φυσικά, οι δύο αυτοί χαρακτήρες αντιλαμβάνονται το λάθος τους και βιάζονται να παρέμβουν προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στο θύμα τους. Μένει να δούμε αν το θύμα τους θα καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή και ο Πότης με την Άννα να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ