Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ανάβει φωτιές στον γυναικείο πληθυσμό

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, η ζωή του Δημοσθένη θα αλλάξει ριζικά καθώς η αρχή του τέλους του πλησιάζει. Αν και διατηρεί καλές σχέσεις με τον Παρασκευά, ο Κουράκος αρχίζει να ερευνά εντατικά τις δραστηριότητές του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ανάβει φωτιές στον γυναικείο πληθυσμό

Ο αστυνομικός πιέζει τον Δημοσθένη με συνεχείς ερωτήσεις, φέρνοντας στο φως το παρελθόν και τις παράνομες δραστηριότητές του. Η κατάρρευση του Δημοσθένη φαίνεται αναπόφευκτη, αλλά η αποκάλυψη που θα συγκλονίσει τη Μάνη θα έρθει αργά στον τέταρτο κύκλο της σειράς. Παράλληλα, ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει, ο Μιχάλης, και θα αναστατώσει τον γυναικείο πληθυσμό με την παρουσία του. Ο Στέφανος Μιχαήλ θα υποδυθεί τον Μιχάλη, ο οποίος αντικαθιστά τον Μάνο στα ελαιοτριβεία και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του.

Ο Μιχάλης Χατζής φτάνει στην Αρεόπολη και, μετά την θερμή υποδοχή από όλους, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην εταιρεία των Βρεττάκων κοντά στον Μάνο. Η παρουσία του όχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητη, αλλά προκαλεί αναστάτωση, καθώς οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από αυτόν. Μέρα με τη μέρα, ο Μιχάλης γνωρίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους. Επισκέπτεται το καφενείο του Πότη και διατηρεί στενές επαφές με τον Τζον, ο οποίος τον γνωρίζει στον συνέταιρό του, τον Στάθη και την οικογένειά του.

Παράλληλα, γίνεται τακτικός πελάτης στην ταβέρνα του Χρήστου, όπου εργάζεται η Αριάδνη. Εκεί, ο Μιχάλης αρχίζει να προσέχει την Αριάδνη και εντυπωσιάζεται από την παρουσία της. Έτσι, η σειρά προμηνύει συγκλονιστικές εξελίξεις και νέες ανατροπές, με τον Δημοσθένη να βλέπει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά και τον Μιχάλη να φέρνει αναστάτωση με την άφιξή του στην Αρεόπολη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ