Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αμαλία – Μαργαρίτα στα μαχαίρια

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αμαλία αρνείται να δεχθεί ότι η Μαργαρίτα δεν τη θέλει ως βοηθό στην εταιρία της οικογένειας και απειλεί πως θα επιβάλει την επιθυμία της, υπονοώντας έμμεσα ότι ως σύζυγος του ιδιοκτήτη έχει την εξουσία, ενώ η Μαργαρίτα είναι απλή υπάλληλος.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αμαλία – Μαργαρίτα στα μαχαίρια

Παράλληλα, ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια για το χαμένο κινητό του Φίλιππου, δημιουργώντας ανησυχία στον οικογενειακό κύκλο. Καθώς ο Φίλιππος εξακολουθεί να είναι αγνοούμενος για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα και οι έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν αποτέλεσμα, η αγωνία αυξάνεται. Η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να στηρίξουν ο ένας τον άλλον, αλλά η ανησυχία δεν υποχωρεί. Αρχίζουν να φοβούνται το χειρότερο. Η Χάιδω υποπτεύεται ότι ο Βαφέας είναι υπεύθυνος και τρέμουν στη σκέψη της.

Ο Στάθης και η Αριάδνη προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Βασιλική, αλλά μάταια. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία συντροφεύουν την Ειρήνη, που δεν μπορεί να δεχθεί τη σκληρή πραγματικότητα. Καθώς η αυγή διαπνέει τον ορίζοντα, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας για να αναζητήσουν τον Φίλιππο σε όλη τη Μάνη. Τελικά, εντοπίζουν το καμένο αυτοκίνητό του, γεγονός που επιδεινώνει την αγωνία. Ο Κουράκος και ο Λυκούργος φοβούνται τα χειρότερα, αλλά προτιμούν να κρατήσουν αυτές τις σκέψεις μακριά από τις γυναίκες τους για να μην τις ταράξουν.

Παράλληλα, ο αστυνόμος δίνει εντολή για την παρακολούθηση του Βαφέα, υποθέτοντας ότι ίσως αυτός ξέρει κάτι που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του Φίλιππου, αν η εξαφάνισή του είναι πράξη εκδίκησης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ