Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αμαλία – Ισίδωρος συμμαχούν

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Ισίδωρος ετοιμάζει ένα ύπουλο σχέδιο στα επόμενα επεισόδια της σειράς, με σκοπό να αποκαλύψει τον Μάνο. Ο Μάνος, βυθισμένος ξανά στις ουσίες, παρουσιάζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, αποξενώνοντας τους από την οικογένειά του και τη δουλειά του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αμαλία – Ισίδωρος συμμαχούν

Ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται την επιδείνωση της κατάστασης και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Διαπιστώνοντας την αντίδραση του Μάνου στις κρίσιμες παρατηρήσεις του, ο Ισίδωρος αποφασίζει να δράσει. Επικοινωνεί με την Αφροδίτη και την καλεί να επισκεφθεί το σπίτι για έναν “τυπικό έλεγχο αίματος”. Η Μαρίνα συμφωνεί αμέσως με την ιδέα του Ισίδωρου, ενώ η Αμαλία αρχικά εκφράζει αντίθεση. Κατανοώντας τις κινήσεις του Ισίδωρου, αντιλαμβάνεται τον πραγματικό λόγο πίσω από το σχέδιο του.

Ο Ισίδωρος διαβεβαιώνει την Αμαλία πως δεν υποχρεούται να συμμετάσχει αν δεν επιθυμεί. Παρόλα αυτά, η Αμαλία, αναγκάζεται να συμφωνήσει εν τέλει με το σχέδιο του Ισίδωρου. Έτσι, η επιτέλεση του σχεδίου προχωρά με τη συμμετοχή της. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ισίδωρος ελπίζει να αναδείξει την αλήθεια και να βοηθήσει τον Μάνο να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Η απόφασή του να δράσει αποτελεί ένδειξη της αγάπης και της ανησυχίας του για τον φίλο του, παρά την αντίσταση που αντιμετωπίζει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ