Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αλλαγές στην πρεμιέρα – Ο λόγος;

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς φέρνει μεγάλες εξελίξεις και νέες ανατροπές με την προσθήκη νέων χαρακτήρων. Αν και αρχικά το κανάλι είχε ανακοινώσει ότι η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν θα γίνει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως τελικά το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αλλαγές στην πρεμιέρα – Ο λόγος;

Το κανάλι πρέπει ακόμη να επιβεβαιώσει την αλλαγή ημερομηνίας. Μέχρι τώρα, το εντυπωσιακό τρέιλερ της σειράς έχει προϊδεάσει τους θεατές για μια σειρά ανατροπών, δυνατών γεγονότων και νέων προσώπων που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στη Μάνη. Ο τρίτος κύκλος ολοκληρώθηκε με μια τεράστια πυρκαγιά που είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατο της Ελευθερίας, της νταντάς της μικρής Αγγελικής. Η Αμαλία νιώθει βαθιά ενοχή για το ότι, εν αγνοία της, έχει γίνει αιτία αυτού του θανάτου. Λίγο μετά την τραγωδία, ο Ισίδωρος αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αμερική για να συναντήσει προμηθευτές αλλά εξαφανίζεται.

Ο Μάνος και η Μαρίνα ανησυχούν σοβαρά, καθώς δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Τελικά, δέχονται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που τους απειλεί με τον θάνατο του Ισίδωρου αν δεν καταβάλουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό. Παράλληλα, ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει τη δική του απειλή, καθώς επικίνδυνοι εκτελεστές σχεδιάζουν να τον δολοφονήσουν, τοποθετώντας βόμβα στο αυτοκίνητό του. Ο εκρηκτικός μηχανισμός προκαλεί μεγάλη έκρηξη, αλλά ο Στάθης καταφέρνει να επιβιώσει. Η Αριάδνη πέφτει επίσης θύμα επίθεσης. Ο πρώην σύντροφός της δέχεται δολοφονική επίθεση στη φυλακή και σκοτώνεται.

Ο αδελφός του τότε πηγαίνει στη Μάνη για να εκδικηθεί και επιτίθεται στην Αριάδνη, αφήνοντάς την να δίνει μάχη για τη ζωή της. Στη νέα σεζόν δεν θα λείψουν οι χωρισμοί, με πρώτο και κυριότερο αυτόν της Αφροδίτης και του Χρήστου. Ο γάμος της Μαρίνας και του Μάνου δοκιμάζεται σοβαρά, καθώς οι δυσκολίες που συναντούν είναι πολλές, ενώ η Νάνσυ και ο Μιχάλης παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η Ιουλία περνά επίσης δύσκολες ώρες με την έναρξη της δικαστικής διαμάχης για την αρπαγή της Αριάδνης και την παράνομη υιοθεσία της. Οι ψευδείς καταθέσεις που θα ακούσουν μέσα στην αίθουσα δημιουργούν εντάσεις, επιδεινώνοντας τη σχέση της Αριάδνης με τη μητέρα της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ