Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αφήνει την τελευταία της πνοή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς αναμένεται καταιγιστικός, με μία από τις πρωταγωνίστριες να πεθαίνει. Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου) έβαλαν φωτιά στο σπίτι του Μάνου και άρπαξαν την Αγγελική κατά τη διάρκεια του γάμου.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αφήνει την τελευταία της πνοή

Η αστυνομία ξεκινάει έρευνες για την εξαφάνιση της μικρής και φτάνει κοντά στη λύση της υπόθεσης. Ωστόσο, η Αμαλία παραμένει πάντα ένα βήμα μπροστά. Ο Κουράκος και η ομάδα του προσπαθούν να σώσουν την κόρη της Μαρίνας και του Μάνου. Κατά την προσπάθειά τους να σώσουν την μικρή, ο Κουράκος και η ομάδα του πρέπει να πάρουν μια απόφαση που θα τους στοιχίσει ακριβά. Η Αμαλία τραβάει όπλο, και ο αστυνομικός πυροβολεί, με σκοπό να την σταματήσει. Η σφαίρα αποδεικνύεται μοιραία και η σατανική γυναίκα πεθαίνει.

Αυτή η δραματική εξέλιξη θα παρουσιαστεί στα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν. Ο τραγικός θάνατος της Αμαλίας σηματοδοτεί την ριζική στροφή στην εξέλιξη της σειράς με τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ