Η Γη της Ελιάς – Εξαρτημένος απο την παράνομη σχέση

Η Γη της Ελιάς – Καταιγιστικές εξελίξεις συνταράσσουν τη σειρά του MEGA, καθώς ο Χρήστος διατηρεί το κρυφό του πάθος για την Αριάδνη. Η Αριάδνη, που έφτασε στη Μάνη, ανακαλύπτει τον έρωτα της στο πρόσωπο του Χρήστου, παρά τον φρεσκοπαντρεμένο του γάμο με την Αφροδίτη. Το παράνομο ζευγάρι εκπέμπει έντονο έρωτα, με τον Χρήστο να κλείνει έναν ξενώνα, όπου ζουν ατέλειωτες στιγμές πάθους.

Η Γη της Ελιάς – Εξαρτημένος απο την παράνομη σχέση

Ο Στάθης, παράλληλα, κατανοεί ότι η κόρη του είναι ερωτευμένη, υποπτεύεται όμως ότι ο Ορέστης είναι ο πραγματικός ερωτικός εκλεκτός της. Παρά τις προσπάθειές του να ανακαλύψει την αλήθεια, η κόρη του παραμένει σιωπηλή. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη ότι ο γάμος του δεν κυλάει ομαλά και πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, χωρίς να καταδείξει την ταυτότητά της.

Στη συνέχεια της σειράς, παρά τις ενοχές του για την παράνομη σχέση, ο Χρήστος παραμένει εθισμένος στο πάθος του για την Αριάδνη. Παρακάτω, αντιμετωπίζοντας το εσωτερικό του συναισθηματικό δίλημμα, δηλώνει έτοιμος να χωρίσει για να είναι μαζί της. Σε απάντηση, η Αριάδνη πέφτει στην αγκαλιά του, λέγοντας: “Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ερωτευμένη είμαι μαζί σου.”

Το μεγάλο ερώτημα που αναδύεται είναι εάν ο Χρήστος θα αφήσει πίσω του τον γάμο με την Αφροδίτη για να ζήσει τον έρωτα με την Αριάδνη. Η συνέχεια της σειράς αναμένεται να αποκαλύψει το μέλλον των χαρακτήρων, ενώ η ένταση και η αναταραχή εντείνονται, υποσχόμενες ανατροπές που θα κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ