Η Γη Της Ελιάς – Έξαλλος ο Λυκούργος – Παίρνει σβάρνα τον Χρήστο

Η Γη Της Ελιάς – Η Αφροδίτη δεν ανέχεται να έρχεται δεύτερη στην καρδιά του Χρήστου. Η αντίληψη ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη την ταράζει βαθιά και την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η σχέση τους πρέπει να τελειώσει.

Η Γη Της Ελιάς – Έξαλλος ο Λυκούργος – Παίρνει σβάρνα τον Χρήστο

Αντί να συμφωνήσουν μαζί της, όσοι το μαθαίνουν προσπαθούν να αλλάξουν την άποψή της. Η Ισμήνη, ειδικά, επιχειρεί να την πείσει πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά η Αφροδίτη διατηρεί τις αμφιβολίες της και επιμένει στο αίτημά της για χωρισμό. Η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι φορτισμένη, κάτι που αντιλαμβάνεται και η Χρυσούλα, εργαζόμενη στην ταβέρνα, η οποία παρατηρεί και ανακοινώνει στην κοινότητα της Αρεόπολης τις υποψίες της για τον Χρήστο και την Αριάδνη.

Ο Λυκούργος, μαθαίνοντας τα γεγονότα, εκρήγνυται και κατσαδιάζει τον Χρήστο, προβάλλοντας τις αντιρρήσεις του. Παράλληλα, ο Δημοσθένης, αποφασισμένος να αλλάξει τη ζωή του, ανακοινώνει στην Ειρήνη την απόφασή του να παντρευτεί. Δεν μπορώ για μια ζωή να μείνω μαγκούφης” της εξηγεί. Η Ειρήνη, αν και εκπλήσσεται αρχικά, ενημερώνει τη μητέρα της για τις προθέσεις του πατέρα της. Πόσο δηλαδή να σε παρακαλάει;», της λέει. Ωστόσο η Ασπασία για μια ακόμα φορά απαντάει ψυχρά: «Μπράβο, καλά να κάνει, με τις ευχές μου», αλλά δεν το εννοεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ