Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Ισίδωρος

Η Γη της Ελιάς: Εκτός εαυτού θα βγει η Χάιδω στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Ισίδωρος να κληθεί να επιβάλλει την τάξη. Η συνάντησης της Χάιδως με τον Μάνο και την Μαρίνα θα αποβεί μοιραία για τους πρωταγωνιστές.

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Ισίδωρος

Η οργή της θα ξεχειλίσει και θα σπάσει το ποτήρι. Όπως θα του πει και η ίδια, το πρωί άφηνε λουλούδια στην κόρη της και το απόγευμα βρισκόταν με την ερωμένη του. Αυτό θα σταθεί για έναν νέο πόλεμο στη Μάνη.

Η Χάιδω θα βγει στους δρόμους και θα φωνάξει τη νέα σχέση του Μάνου και της Μαρίνας, χωρίς να τη νοιάζει τίποτα. Στόχος της είναι να τους γελοιοποιήσει σε όλη τη Μάνη, για να πληρώσουν το κακό που κάνουν στη μνήμη της κόρης της.

Η Χάιδω θα φροντίσει, ώστε να μάθει τα νέα και ο Ισίδωρος, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, όταν ο Μάνος της ζητήσει να σοβαρευτεί και να σταματήσει τις υστερίες, η Χάιδω θα τρέξει στους Βρεττάκους και θα τους ζητήσει να “μαζέψουν” τον Μάνο.

Ο Ισίδωρος θα βγει εκτός ελέγχου. Αμέσως, θα φωνάξει τον Μάνο, ζητώντας του να του μιλήσει για όλο το κακό που έχει κάνει ως τώρα, άθελά του. Πατέρας και γιος θα έχουν έναν πολύ έντονο καυγά.

Ο Μάνος θα υπερασπιστεί ως το τέλος την Μαρίνα. Εκείνη, όμως, θα τρομοκρατηθεί από την έκταση που θα πάρει το θέμα και θα τον απομακρύνει από τη ζωή της. Όλα αυτά, μέχρι ο Μάνος να πάει σπίτι της, διεκδικώντας την.

Τότε, μία βραδιά έντονου πάθους θα ξεκινήσει ανάμεσα στους δύο. Η Χάιδω δε θα καταφέρει να εμποδίσει αυτόν τον έρωτα να ανθίσει…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς ισιδωρος