Η Γη Της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος – Ο λόγος;

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ισίδωρος θα βρεθεί σε μια μεγάλη κρίση. Η Ιουλία θα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί της χωρίς να τον ενημερώσουν. Όταν οι πόνοι της εκδηλωθούν, αυτή θα ειδοποιήσει αμέσως τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος – Ο λόγος;

Σε μια έκφραση απόγνωσης, ο Στάθης και η Αριάδνη θα τρέξουν στο πλευρό της. Ευτυχώς, ο Στάθης θα φτάσει έγκαιρα και θα βρεθεί στο πλάι της καθώς γεννά. Θα κρατήσει το χέρι της και τελικά η Ιουλία θα φέρει στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι. Η Βασιλική, αφού μαθαίνει τα ευχάριστα νέα, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα για μια μέρα για να δει τον αδερφό της, μαζί με την Αριάδνη. Επίσης, η Αθηνά και η Μαρία σκέφτονται να δώσουν τις ευχές τους απευθείας στην Ιουλία.

Αντίθετα, ο Ισίδωρος βρίσκεται στο Λονδίνο χωρίς να έχει ενημερωθεί για τα συμβάντα. Όταν το μαθαίνει, εκφράζει την ανησυχία του στον Μάνο και τη Μαρία, κατηγορώντας τους για την έλλειψη ενημέρωσης. Τελικά, η Αμαλία τυχαία μαθαίνει τα νέα και επισπεύδει να βρεθεί στην Αθήνα, πλάι στην Ιουλία, για να τη στηρίξει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ