Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Χρήστος – Την πιάνει επ’ αυτοφώρω

Η Γη της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όπου οι σχέσεις στενεύουν και οι πράξεις αποκτούν βάθος, η Χρυσούλα και ο Χρήστος αναδεικνύονται ως δύο συνεργάτες με διαφορετικές αξίες. Η ισορροπία κλονίζεται όταν η Χρυσούλα, αδιακρίτως και απροκάλυπτα, κλέβει κρέατα από την ταβέρνα του Χρήστου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων της.

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Χρήστος – Την πιάνει επ’ αυτοφώρω

Ο Χρήστος, ενώ παρατηρεί τις απότομες ελλείψεις στο μαγαζί του, αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. Ανακαλύπτει την αδιαμφισβήτητη αλήθεια όταν πιάνει την Χρυσούλα να κλέβει τα κρέατα χωρίς ντροπή. Η αντίδρασή του είναι έντονη, αναδεικνύοντας τον αναστατωμένο ψυχισμό του, αφού αδυνατεί να αντιληφθεί το κόστος που θα πρέπει να καλύψει εξαιτίας της. Η Αφροδίτη, παρά τις προσπάθειές της να τον ηρεμήσει, αντιμετωπίζει τον αδιάλλακτο Χρήστο.

Η κατάσταση ξεφεύγει, ενώ η Χρυσούλα πρέπει να δικαιολογηθεί για τα αδικαιολόγητα που προκάλεσε. Πώς θα αντιδράσει η ίδια και ποιοι θα είναι οι αναλλοίωτοι της λόγοι; Η ένταση ανεβαίνει, υπόσχοντας απολαυστικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια. Στα χέρια πιάνονται δύο συνεργάτες, διαμορφώνοντας μια ιστορία γεμάτη συναισθηματικά τριγμούς και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ