Η Γη της Ελιάς – Έξαλλή η Μαρίνα τον παρατάει στα κρύα του λουτρού

Η Γη της Ελιάς – Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο χαρακτήρας Μάνος αποφασίζει να προβεί σε μια ακραία κίνηση. Αποφασίζει να αφαιρέσει όλα τα ρούχα του μωρού, ενώ η Μαρίνα, η μητέρα του παιδιού, αντιδρά αρνητικά και αποχωρεί από το σπίτι εξαιτίας αυτής της κίνησης.

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλή η Μαρίνα τον παρατάει στα κρύα του λουτρού

Πριν από αυτό το περιστατικό, ο Ισίδωρος προειδοποιεί τον Μάνο να μην προχωρήσει σε αυτή την πράξη, καθώς αυτό θα εξαγριώσει την Μαρίνα, η οποία βρίσκεται ήδη σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, ο Μάνος αγνοεί την προειδοποίηση αυτή και προχωράει στην απόφασή του.

Ο Πότης, αντίθετα, βιώνει ένα χαρούμενο γεγονός και ζητά από τους φίλους Στάθη και Λυκούργο να είναι κουμπάροι στον γάμο του. Εκείνοι αποδέχονται με χαρά αυτή την πρόσκληση. Ταυτόχρονα, ο Αποστόλης εκφράζει την πρόθεσή του να καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου, γεγονός που συγκινεί την Άννα.

Παράλληλα, η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν λαμβάνει απάντηση. Ο Στάθης, ωστόσο, την ενθαρρύνει να επιμείνει και να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια αυτή.

Αντίθετα, ο Μάνος, αντιδρώντας στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Μαρίνα, επιλέγει να λάβει δραστικά μέτρα. Αποφασίζει να αφαιρέσει όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι, πιστεύοντας πως αυτό θα βοηθήσει στην συνέλευση της Μαρίνας. Ωστόσο, αυτή η κίνηση έχει αντίθετα αποτελέσματα καθώς η Μαρίνα εκρήγνυται σε οργή και αποχωρεί από το σπίτι.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ