Η Γη Της Ελιάς – Έξαλλη η Αρετή – Της Βάζει φρένο

Η Γη Της Ελιάς – Η Ιουλία φτάνει στη Μάνη, έτοιμη να παντρευτεί τον Στάθη, και οι προετοιμασίες του γάμου τους προχωρούν με ενθουσιασμό. Όταν η Αρετή μαθαίνει τα νέα, αποφασίζει να δράσει για να χαλάσει τον γάμο.

Η Γη Της Ελιάς – Έξαλλη η Αρετή – Της Βάζει φρένο

Σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματά της, προσπαθώντας να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Ωστόσο, η Κούλα ανακαλύπτει τις προθέσεις της Αρετής και επεμβαίνει αποφασιστικά, βάζοντας τέλος στα σχέδιά της. Παρά τις προσπάθειες της Αρετής, ο γάμος του Στάθη και της Ιουλίας γίνεται όπως είχε προγραμματιστεί. Η χαρά κυριαρχεί και οι καλεσμένοι, φίλοι και συγγενείς, μαζεύονται στο δημαρχείο για να τους ευχηθούν. Μετά την τελετή, το γλέντι συνεχίζεται στο σπίτι του ζευγαριού με φίλους, αλλά η Αφροδίτη απουσιάζει.

Η απουσία της υπογραμμίζει την επιβεβαιωμένη σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από την Αφροδίτη. Η Αρετή, βλέποντας το σχέδιό της να αποτυγχάνει, χάνει την ψυχραιμία της και ξεσπά στην Κούλα, κατηγορώντας την ότι της χάλασε τα σχέδια. Η αντίδρασή της είναι ακραία: διώχνει την Κούλα από το σπίτι και την απολύει από το μαγαζί, αφήνοντάς την χωρίς στέγη και δουλειά. Η Κούλα, σοκαρισμένη, αναγκάζεται να φύγει, αλλά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Δημοσθένη, ο οποίος της προσφέρει προσωρινή βοήθεια.

Παρά τις αντιξοότητες, ο γάμος του Στάθη και της Ιουλίας γίνεται πραγματικότητα, με τους φίλους και την οικογένεια να γιορτάζουν την ευτυχία τους, ενώ η Αρετή μένει να παλεύει με την απογοήτευση και τον θυμό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ