Η Γη Της Ελιάς – Έτσι ξεγελάει τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς – Το αποψινό επεισόδιο της σειράς υπόσχεται να μας συγκλονίσει, καθώς οι εξελίξεις είναι εκρηκτικές. Η κόρη του Τζον αιφνιδιάζει με μια απρόσμενη ασθένεια, αναγκάζοντας τον ίδιον να εγκαταλείψει γρήγορα την πόλη για τη Βοστώνη. Ο Ισίδωρος τον ακολουθεί στην αποστολή αυτή, προσφέροντας όχι μόνο συμπαράσταση, αλλά και κάτι παραπάνω.

Η Γη Της Ελιάς – Έτσι ξεγελάει τον Δημοσθένη

Η πρόθυμη προσφορά της Αμαλίας να τους συνοδεύσει συναντά ένα καλά κρυμμένο “όχι” από τον Ισίδωρο, προκαλώντας ένταση μεταξύ τους. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος και η Αριάδνη ζουν τον απαγορευμένο έρωτά τους, με τον πρώτον να απομακρύνεται από την Αφροδίτη. Ο Παρασκευάς επανέρχεται στη ζωή της Θεοδώρας, ενώ εκείνη δεν δείχνει να τον παίρνει στα σοβαρά. Ο Στάθης αναζητά τη συνδρομή της Χάιδως για να συμβάλει στη σύνδεση της Βασιλικής με την Αριάδνη.

Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να πείσει τον εκδότη της Μαρίας, όμως όλα δείχνουν πως το βιβλίο τελικά θα κυκλοφορήσει. Τέλος, η Ξένια υποστηρίζει το σχέδιό της για να εξαπατήσει τον Δημοσθένη. Αυτές οι αναπάντεχες στροφές ενισχύουν τη συναρπαστική ατμόσφαιρα της σειράς, κρατώντας το κοινό σε αγωνία για τη συνέχεια των γεγονότων. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των χαρακτήρων στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ