Η Γη Της Ελιάς – Έτσι τιμωρεί την Ασπασία

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αριάδνη αποφασίζει να επικοινωνήσει με την Ιουλία, παίρνοντας για πρώτη φορά πρωτοβουλία.

Η Γη Της Ελιάς – Έτσι τιμωρεί την Ασπασία

Ταυτόχρονα, η Δήμητρα ετοιμάζει τις βαλίτσες της, έτοιμη να αναχωρήσει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργο να αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα. Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου εξακολουθούν να ασκούν πίεση πάνω του, οδηγώντας τον σε ακραίες καταστάσεις. Παράλληλα ο Χρήστος, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα στη σχέση του με τη σύζυγό του, Αφροδίτη, ζητά να χωρίσουν, αναγκάζοντάς την να αντιμετωπίσει την απόρριψη.

Ο Δημοσθένης αρνείται να συμφωνήσει στη συμφωνία διαζυγίου με την Ασπασία, αρνούμενος να της μεταβιβάσει το σπίτι ως τιμωρία. Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά. Παράλληλα, ο Στάθης υπογράφει συμβόλαια με τον Τζον και εκφράζει τη χαρά του για τη νέα επαγγελματική του πορεία. Η Αμαλία προσπαθεί να επαναφέρει τη σχέση της με τον Ισίδωρο στην παλιά τους ρουτίνα, αν και ο τρόπος της συχνά προκαλεί αμφισβήτηση για τη μελλοντική τους σχέση.

Ο Μάνος προσπαθεί να δείξει την αγάπη του στη Μαρίνα, αγοράζοντάς της ένα ακριβό δώρο. Τέλος, μια μεγάλη φωτιά εκδηλώνεται στο χωριό, με τον φούρνο του Τάσου να καίγεται στις φλόγες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ