Η Γη Της Ελιάς – Έτσι Κόβουν το βήχα στον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς – Στην τέταρτη σεζόν της σειράς, οι ανατροπές και οι δραματικές εξελίξεις θα κυριαρχήσουν. Η Ειρήνη θα βρεθεί σε κίνδυνο και τα ίχνη της θα χαθούν.

Η Γη Της Ελιάς – Έτσι Κόβουν το βήχα στον Δημοσθένη

Η οικογένεια Καπερνάρου, στο τέλος της τρίτης σεζόν, ήταν αγαπημένη και ευτυχισμένη. Ο Δημοσθένης, η Ασπασία, η Ειρήνη και ο Παρασκευάς απολάμβαναν την αρμονία τους. Ωστόσο, στον τέταρτο κύκλο, τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά, φέρνοντας δύσκολες στιγμές για την οικογένεια. Το παρελθόν του Δημοσθένη θα έρθει στο φως, και η κόρη του, η Ειρήνη, θα γίνει θύμα του. Μετά την ανατίναξη του αυτοκινήτου του, ο Δημοσθένης θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο μιας αντίπαλης βουλγαρικής συμμορίας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Δημοσθένης είχε εισχωρήσει στα “χωράφια” τους και, παρά τα απειλητικά μηνύματα που λάμβανε, συνέχισε απτόητος. Αυτή τη φορά, όμως, οι αντίπαλοί του θα του δείξουν τη δύναμή τους με έναν δραματικό τρόπο. Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, η συμμορία θα απαγάγει την Ειρήνη για να τον αναγκάσει να καταλάβει ότι δεν αστειεύονται. Ο Δημοσθένης θα βρεθεί μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση και θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τους αντιπάλους του για να σώσει την πολυαγαπημένη κόρη του.

Η τέταρτη σεζόν της σειράς υπόσχεται να καθηλώσει τους θεατές με τις συνεχείς ανατροπές και τις συγκλονιστικές στιγμές που θα βιώσει η οικογένεια Καπερνάρου. Η αγωνία θα κορυφωθεί καθώς ο Δημοσθένης θα παλέψει να προστατεύσει την οικογένειά του από τις σκιές του παρελθόντος και τους επικίνδυνους εχθρούς του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ