Η Γη της Ελιάς – Έτσι καταλήγουν τα ζευγάρια στον 4ο κύκλο

Η Γη της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, τα ζευγάρια αναμένεται να βιώσουν σημαντικές ανατροπές και εξελίξεις. Ορισμένοι θα χωρίσουν, άλλοι θα παραμείνουν μαζί όπως είναι, και μερικοί θα δημιουργήσουν νέες σχέσεις. Ποιο είναι λοιπόν το μέλλον τους;

Η Γη της Ελιάς – Έτσι καταλήγουν τα ζευγάρια στον 4ο κύκλο

Χάιδω – Λυκούργος

Η Χάιδω αναλαμβάνει τη θέση της Δημάρχου της περιοχής μετά τον θάνατο του Φιλίππου, καθώς ο Ισίδωρος αποχωρεί από τα καθήκοντά του. Παρά την επαγγελματική ένταση που θα φέρει στη ζωή της, οι συγκρούσεις με τον Λυκούργο θα ξεπεραστούν, και το ζευγάρι θα επανασυνδεθεί με αγάπη.

Στάθης – Ιουλία

Η Ιουλία και ο Στάθης απολαμβάνουν την ευτυχία τους με την άφιξη του γιου τους, Ιάκωβου. Η Ιουλία μετακομίζει από την Κηφισιά πίσω στη Μάνη, πραγματοποιεί τον γάμο της με τον Στάθη και προετοιμάζεται να ζήσει ελεύθερα τον έρωτά της, καθώς η Αρετή αναχωρεί για την Αθήνα.

Πότης – Άννα

Ο Πότης και η Άννα ζουν μια σχέση με πολλές εντάσεις και τσακωμούς, αλλά η αγάπη τους παραμένει δυνατή. Στον τέταρτο κύκλο, η Άννα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Αρχικά σκέφτεται να το ρίξει, αλλά ο Πότης την πείθει να κρατήσει το παιδί, και περιμένουν με ανυπομονησία την έλευση του πρώτου τους παιδιού.

Αθηνά – Τζόν

Ο γάμος του Τζον και της Αθηνάς έχει καταστραφεί από τις ενέργειες της Αμαλίας, η οποία με τις φωτιές της έχει προκαλέσει χάος. Παρόλο που η διάθεση του ζευγαριού είναι κακή, θα μείνουν μαζί και αγαπημένοι ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Μάνος – Μαρίνα

Ο Μάνος και η Μαρίνα αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες, καθώς η μικρή Αγγελική παραλίγο να χάσει τη ζωή της και η νταντά τους, Ελευθερία, χάνει τη ζωή της. Μετά την κηδεία, η οικογένεια μετακομίζει σε νέο σπίτι. Στη Μάνη φτάνει το ζευγάρι Μιχάλης Χατζής και Νόρα, με τον Μιχάλη να αναλαμβάνει το ελαιοτριβείο και τη Νόρα να προκαλεί αναστάτωση λόγω των σκοτεινών της δραστηριοτήτων. Η αληθινή της ταυτότητα αποκαλύπτεται και συλλαμβάνεται. Επιπλέον, η Αντιγόνη, κόρη του Ισιδώρου, επιστρέφει για να διεκδικήσει την Αγγελική, δημιουργώντας νέα προβλήματα στην οικογένεια.

Κωνσταντίνος – Ισμήνη

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη περνούν κρίση λόγω της γραμματέας Σοφίας, η οποία προσπαθεί να τους χωρίσει. Αν και καταφέρνει να τους απομακρύνει προσωρινά, το ζευγάρι σύντομα επανασυνδέεται.

Χρήστος – Αφροδίτη

Ο Χρήστος και η Αφροδίτη περνούν κρίση λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης του Χρήστου με την Αριάδνη. Παρά την αποκάλυψη, η Αφροδίτη αποφασίζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον άντρα της, αλλά ο οριστικός χωρισμός φαίνεται αναπόφευκτος.

Ασπασία – Δημοσθένης

Η Ασπασία και ο Δημοσθένης ανακάμπτουν και μεγαλώνουν το παιδί της Ξένιας, ενδυναμώνοντας τη σχέση τους και κάνοντας μια νέα αρχή.

Ειρήνη – Παρασκευάς

Η Ειρήνη και ο Παρασκευάς, μετά από μια κρίση λόγω της άρνησης του Παρασκευά να παντρευτεί, αναβάλλουν τα σχέδιά τους για γάμο αλλά παραμένουν μαζί και αγαπημένοι.

Αριάδνη – Χρήστος

Η Αριάδνη αποφασίζει να αφήσει τον Χρήστο και να δώσει μια ευκαιρία στον Κουράκο, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις, κυρίως από την Ιουλία και τον Στάθη.

Βασιλική – Μιλτιάδης

Τέλος, η Βασιλική, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα προχωρήσει με άλλον, αποφασίζει να αφήσει τον Φίλιππο και να προχωρήσει στη ζωή της με τον Μιλτιάδη, ο οποίος την αγαπά και τη στηρίζει. Η Χάιδω και ο Παρασκευάς ενθαρρύνουν την Βασιλική να κάνει αυτή τη νέα αρχή.

 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ