Η Γη Της Ελιάς – Έτσι γράφεται το τέλος για Αριάδνη – Γιώργη

Η Γη Της Ελιάς  – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο έρωτας της Αριάδνης και του Γιώργη είναι έντονος, όμως πρόκειται να δοκιμαστεί σκληρά. Όλα παίρνουν απροσδόκητη τροπή όταν η Νάνσυ τούς βλέπει μαζί και για να τους εκδικηθεί που τόσο καιρό δεν της είπαν τίποτα ενώ γνώριζαν τα αισθήματά της για τον αστυνόμο, τους ξεμπροστιάζει δημοσίως, αποκαλύπτοντας τη σχέση τους.

Η Γη Της Ελιάς – Έτσι γράφεται το τέλος για Αριάδνη – Γιώργη

Όταν ο Στάθης μαθαίνει ότι η κόρη του εδώ και τόσο καιρό έχει σχέση με τον Κουράκο, γίνεται έξαλλος. Το ίδιο θυμωμένη είναι όμως και η Ιουλία, η οποία αδυνατεί να πι στέψει ότι ο πρώην άντρας της είναι ζευγάρι με την κόρη της. Ένας άγριος καβγάς και μια ανελέητη κόντρα ξεσπάει ανάμεσα στους δύο γονείς και την Αριάδνη. Μάλιστα, της ασκούν βέτο, ζητώντας της να αφήσει τον αστυνόμο, και τους ρεζιλεύει. Εκείνη αντιδρά στις επιθυμίες τους, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι πρέπει να σεβαστούν την επιλογή της.

Όμως με τη στάση της διαλύει την όμορφη σχέση που κατάφερε να χτίσει με κόπο μαζί τους. Η κοπέλα αρχίζει να νιώθει μόνη και να ζει με την ανασφάλεια και τη μελαγχολία. Βλέποντας την αντίδρασή της, ο Γιώργης τής προτείνει να πάρουν απόσταση για να σκεφτούν τα θέλω τους και να βοηθήσουν τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Έτσι, αναγκάζονται να χωρίσουν, παρά τα έντονα αισθήματα που τρέφουν ακόμα ο ένας για τον άλλον.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ