Η Γη Της Ελιάς – Έτσι γλιτώνει την παντρειά

Η Γη Της Ελιάς – Ο Μάνος καβγαδίζει με την Αμαλία και για μια ακόμη φορά ξεπερνά τα όρια. Παράλληλα, συνειδητοποιεί ότι η Μαρίνα τον παρακολουθεί σχετικά με τις αμφεταμίνες και νιώθει έντονη δυσφορία. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί από το Λονδίνο και τους ανακοινώνει ότι θα παραμείνει εκεί για περισσότερο διάστημα, γεγονός που ανησυχεί ακόμα περισσότερο το ζευγάρι. Ο Παρασκευάς, μετά το τζιπ που του χάρισε ο Δημοσθένης, νιώθει σαν να τον πιέζουν για τον γάμο, καθώς γνωρίζει ότι δεν θα ξεφύγει από αυτόν.

Η Γη Της Ελιάς – Έτσι γλιτώνει την παντρειά

Τελικά, ο Παρασκευάς συμμαχεί με την Ασπασία και την πείθει να καθυστερήσουν τον γάμο για δύο χρόνια. Έπειτα, η Ασπασία προσπαθεί να πείσει την κόρη της να δεχθεί μια παράταση, αλλά η Ειρήνη αρνείται.
Ο Δημοσθένης το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Η Ασπασία, με τη σειρά της, τον συμβουλεύει να μην πιέσει τον Παρασκευά, αλλά ο Δημοσθένης παραμένει ανένδοτος. Τελικά, με την παρέμβαση της Χάιδως, ο Δημοσθένης συμφωνεί να αναβάλει τον αρραβώνα, πράγμα που εξοργίζει την Ειρήνη. Ο Χρήστος ζηλεύει τις νέες επαφές της Αριάδνης, ενώ η Αφροδίτη προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά φιλικά.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος καλεί την Χάιδω και τη Βασιλική για να τους διαβάσει τη διαθήκη του Φίλιππου. Ο Στάθης ξεκινά να εκπαιδεύει τον Τζον στα κτήματα, ενώ η Αθηνά αντιμετωπίζει πάλι προβλήματα με τη Φιλιώ καθώς αυτή έχει βίαια ξεσπάσματα. Ταυτόχρονα, η Αρετή συνεχίζει να εκφράζει αγάπη και ευγνωμοσύνη προς τη Μαργαρίτα, κινδυνεύοντας να την εξαντλήσει. Παράλληλα, η Χάιδω προσπαθεί να αναλάβει τις υποχρεώσεις της ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πηγαίνει στο δημαρχείο. Ο Στάθης πιάνει την Ασπασία κρυφά από τον Δημοσθένη και της ζητά να μην πιέσουν τον Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ