Η Γη Της Ελιάς – Έρωτας, Κίνδυνοι και Αποκαλύψεις στριμώχνουν τον Κουράκο

Η Γη Της Ελιάς – Ο Κουράκος θα βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρές προκλήσεις στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Από την αρχή της σεζόν, θα ξεκινήσει έρευνες για τις πυρκαγιές που έπληξαν τα σπίτια της Αθηνάς και του Ισίδωρου, γεγονότα που θα τον οδηγήσουν σε απρόσμενες αποκαλύψεις, ακόμα και σχετικά με την Αμαλία.

Η Γη Της Ελιάς – Έρωτας, Κίνδυνοι και Αποκαλύψεις στριμώχνουν τον Κουράκο

Η πορεία των γεγονότων όμως, δεν σταματά εκεί. Ο Κουράκος θα εμπλακεί και στην υπόθεση απαγωγής της Ειρήνης Καπερνάρου, την οποία άγνωστοι απήγαγαν με στόχο να εκφοβίσουν τον Δημοσθένη. Μαζί με τους άνδρες του, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να εντοπίσει τη νεαρή κοπέλα, εξερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή. Τα επαγγελματικά του καθήκοντα θα γίνουν όλο και πιο απαιτητικά, ενώ παράλληλα η προσωπική του ζωή θα παρουσιάσει σημαντικές αναταράξεις.

Ο Κουράκος θα δημιουργήσει ερωτική σχέση με την Αριάδνη, και μετά από μια έντονη νύχτα πάθους, θα γίνουν ζευγάρι. Ωστόσο, η σχέση τους θα διαταραχθεί όταν ο Κουράκος εμπλακεί και με την Νάνσυ, την κόρη του Τζον. Παρά την ερωτική τους συνεύρεση, εκείνος θα μείνει συναισθηματικά δεσμευμένος στην Αριάδνη, ενώ η Νάνσυ θα τον ερωτευτεί και θα τον πολιορκεί συνεχώς.

Η πραγματική δοκιμασία στη σχέση του με την Αριάδνη θα έρθει όταν εκείνη πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από φίλους του πρώην συντρόφου της και κινδυνεύσει να μείνει παράλυτη. Ο Κουράκος, αφοσιωμένος σε εκείνη, θα σταθεί στο πλευρό της με όλες του τις δυνάμεις, προσπαθώντας να την βοηθήσει να αναρρώσει και να ξεπεράσει την τραγική της κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ