Η Γη Της Ελιάς – Έπρεπε Να σαπίσω στη φυλακή

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο θάνατος του Βαφέα σηματοδοτεί ένα βαθύ στίγμα στην Μάνη. Ο Βαγιάκος, παρά το τραύμα του χεριού του, μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Η Χάιδω εξακολουθεί να φέρει το βάρος της ευθύνης για τον θάνατο του Φίλιππου.

Η Γη Της Ελιάς – Έπρεπε Να σαπίσω στη φυλακή

Ο Κουράκος ενημερώνει τον Λυκούργο για τον θάνατο του Βαφέα, εκφράζοντας απελπισία για την εξέλιξη των γεγονότων. Αναφέρει ότι ο Βαφέας, αντιμέτωπος με την πιθανότητα καταδίκης, προτίμησε τον θάνατο παρά τη φυλάκιση. Προσπαθεί να ανακουφίσει τον Λυκούργο λέγοντάς του ότι η δικαιοσύνη εξυπηρετήθηκε, παρ’ όλα αυτά. Τονίζει επίσης ότι ο συνεργός του Βαφέα, ο Παράς, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες της συνεργασίας του με τον Βαφέα, καθώς πρόκειται να κληθεί αύριο από τη δικαιοσύνη.

Αφού πληροφορείται τα νέα, ο Λυκούργος κατευθύνεται προς την Χάιδω για να την ενημερώσει. Έρχομαι απο το τμήμα της λέει. Της μεταφέρει την εξέλιξη της υπόθεσης, αναφέροντας τις λεπτομέρειες της σύλληψης του Βαφέα και τον τραυματισμό του Βαγιάκου. Το ρεμάλι ο Βαφέας πήγε να το σκάσει από το τμήμα, τον κυνήγησαν, αυτός πυροβόλησε τον Βαγιάκο και ο Κουράκος τον πυροβόλησε και τον άφησε στον τόπο της λέει. Παρόλα αυτά, η Βασιλική δεν αισθάνεται ανακούφιση, και η Χάιδω εξακολουθεί να αυτοκατηγορείται για ότι συναίβει στον μονάκριβο της.

«Που να μην έσωνα να αθωωθώ από την φυλακή! Αυτό ήταν που όπλισε το χέρι αυτουνού, η αθώωση μου! Και τι έφταιξε ο Φίλιππος για τα δικά μου κρίματα; Έπρεπε να πάω μέσα.. να πληρώσω και για όλα τα άλλα που έκαμα. Να σαπίσω στη φυλακή! Υπάρχει δικαιοσύνη και στο Σύμπαν, Λυκούργο.. Και ισορροπία. Ας έπαιρνε τη δικιά μου ζωή, όχι του παιδιού μου του λέει και κλαίει. Σπαράζει στην αγκαλιά του Λυκούργου, αντικατοπτρίζοντας το βάρος της ενοχής της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ