Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ξεπερνάει τον Χρήστο σε άλλη αγκαλιά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αφροδίτη πληγώνεται βαθιά από την προδοσία του Χρήστου, ο οποίος είχε γίνει ο σύντροφός της με καταιγιστική ένταση. Αποφασίζει να κλειστεί στον εαυτό της, ακόμα και να εξετάσει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ξεπερνάει τον Χρήστο σε άλλη αγκαλιά

Ωστόσο, πρόσφατες αποκαλύψεις δείχνουν ότι μετά τον χωρισμό με τον Χρήστο, η Αφροδίτη θα ανακαλύψει ξανά τον έρωτα σε άλλον τόπο, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της στα επόμενα επεισόδια της σειράς.
Αν και θα δυσκολευτεί να ξαναβρεί την εμπιστοσύνη της, ο επόμενος άνθρωπος που θα καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον της Αφροδίτης θα είναι αποφασισμένος να την υποστηρίξει και να της δείξει ότι είναι εκεί για εκείνη. Θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανακουφίσει τον πόνο της και να της αποδείξει την αγάπη του.

Ωστόσο, παραμένει ερώτημα εάν ο Χρήστος θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει τις συνέπειες των πράξεων του και να ανακτήσει την αυτοεκτίμησή του. Οι συνειδητοποιήσεις του δεν τον αφήνουν να ησυχάσει και όλα αναμένεται να ανατραπούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Καθώς η Αφροδίτη προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο του παρελθόντος, ανοίγει την καρδιά της σε νέες ευκαιρίες και εμπειρίες. Αν και η ανασφάλειά της είναι βαθιά, βρίσκει δύναμη στην προοπτική μιας νέας αρχής. Η ζωή φαίνεται να της φέρνει νέες ευκαιρίες για αγάπη και ευτυχία. Μένει να δούμε τελικά αν καταφέρει να αφεθεί στον νέο έρωτα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ