Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ξελασπώνει τον Μιλτιάδη

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, οι ήρωες αντιμετωπίζουν πολλές δοκιμασίες, αλλά και ευχάριστες εξελίξεις. Σε επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Λυκούργος απελευθερώνει τον Μιλτιάδη από τη φυλακή, προσφέροντας ανακούφιση σε όλους. Η υπόθεση εξελίσσεται με ανατρεπτικό και ευχάριστο τρόπο, καθώς ο Λυκούργος πετυχαίνει αυτόν τον στόχο.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ξελασπώνει τον Μιλτιάδη

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Μιλτιάδη στον ελαιώνα, ένα απρόσμενο γεγονός τον βρίσκει μπροστά σε μια τραγική κατάσταση. Ο Μιλτιάδης παρατηρεί από απόσταση έναν άνδρα να επιτίθεται σε μια κοπέλα. Χωρίς δισταγμό, τρέχει να τη σώσει και, εν μέσω της συμπλοκής, ο επιτιθέμενος χάνει τη ζωή του. Έτσι, ο Μιλτιάδης κατηγορείται αμέσως για ανθρωποκτονία. Η κοπέλα, συντετριμμένη από το περιστατικό, εξαφανίζεται, και η απουσία της δεν ευνοεί καθόλου την υπόθεση του Μιλτιάδη, καθώς ήταν η μοναδική μάρτυρας που μπορούσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ρεπορτάζ, η κοπέλα επιστρέφει μετά από λίγες ημέρες, έχοντας βρει ηρεμία από το τραγικό συμβάν. Έτσι στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η κοπέλα συναντά τον Κουράκο και τον εισαγγελέα, στους οποίους αφηγείται την αλήθεια για τα γεγονότα. Η μαρτυρία της οδηγεί στην αθώωση του Μιλτιάδη, ο οποίος επανενώνεται με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Βασιλική βλέπει τον Μιλτιάδη με διαφορετικό μάτι.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ