Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Βάζει στον πάγο την Αμαλία

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα πρώτα επεισόδια της χρονιάς η σειρά συγκλονίζεται από τον οργισμένο χορό της αγωνίας, που εκτυλίσσεται μεταξύ του Ισίδωρου και της Αμαλίας. Η σκιά της αποχώρησης του Ισίδωρου για το Λονδίνο ρίχνει ένα σκοτεινό πέπλο στη ζωή της Αμαλίας, η οποία βυθίζεται σε βαθιά κατάθλιψη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Βάζει στον πάγο την Αμαλία

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει την αγωνία της Αμαλίας, που αρχίζει από τη στιγμή που ο Ισίδωρος ανακοίνωσε την απόφασή του να αφήσει πίσω τη Μάνη. Η απότομη απόσταση που δημιουργείται μεταξύ τους γίνεται το καύσιμο για την καίρια στιγμή της χωρικής απόστασης. Όταν ο Ισίδωρος επιστρέψει από το Λονδίνο, η Αμαλία επιδιώκει απεγνωσμένα να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του, αλλά οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό. Ο Ισίδωρος έχει ήδη ταχθεί στο πλευρό της απόστασης και ο τοίχος ανάμεσά τους φαίνεται ανυπέρβλητος.

Η απογοήτευση της Αμαλίας την οδηγεί στην Ιουλία, προσπαθώντας να κερδίσει την υποστήριξή της για την επανασύνδεση. Ωστόσο, η Ιουλία αποδεικνύεται αμείλικτη, επισημαίνοντας ότι ο Ισίδωρος δεν υποκύπτει εύκολα σε εκβιασμούς. Ο Ισίδωρος, με την παγωμένη συμπεριφορά του, αφήνει την Αμαλία σε κατάσταση συναισθηματικού αποκλεισμού. Αποφασισμένη να αναστρέψει την κατάσταση, η Αμαλία απευθύνεται στον Μάνο και τη Μαρίνα, ελπίζοντας ότι η φωνή τους θα διαπεράσει τον πάγο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της και του Ισίδωρου.

Σε ένα τρυφερό παιχνίδι ελπίδας και απογοήτευσης, η Αμαλία επιδιώκει να ξανασυνδεθεί με τον άνθρωπο που αγαπά, αν και οι πιθανότητες φαίνονται πλέον ανυπέρβλητες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ