Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Του κάνει τη ζωή πατίνι

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο 4ος κύκλος της σειράς αναμένεται να φέρει νέες ανατροπές στη ζωή της Άννας και του Πότη, αφού ένα ευχάριστο αλλά αναπάντεχο συμβάν αλλάζει ριζικά την ζωή τους.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Του κάνει τη ζωή πατίνι

Η Άννα, αντιμέτωπη με αδιαθεσίες που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα της ενδεχόμενης εγκυμοσύνης. Παρά τις πιέσεις των γύρω της να κάνει εξετάσεις, αναβάλλει τη σκέψη της γιατί νιώθει ότι είναι ακόμα νωρίς στη ζωή της για να γίνει μητέρα. Τελικά, αποφασίζει να μάθει την αλήθεια και τα αποτελέσματα των εξετάσεών της τη σοκάρουν. Παρά την αντίστασή της, η είδηση της εγκυμοσύνης την επηρεάζει βαθιά, αφήνοντάς την αναστατωμένη και διχασμένη ανάμεσα στις επιθυμίες της και στην πραγματικότητα.

Αποφασίζει να μοιραστεί τα νέα με τον Πότη. “Την εκατσούλωσα. Είμαι έγκυος,” του λέει, αναζητώντας υποστήριξη και κατανόηση. Η αντίδραση του Πότη είναι ενθουσιώδης και αισιόδοξη. “Κορωνίτσα μου, το καταλαβαίνεις; Θα γίνουμε γονείς! Αυτό δεν ήθελες; Πάει η ρουτίνα,” της απαντάει, προσπαθώντας να την καθησυχάσει με τον ενθουσιασμό του. Οι ανακοινώσεις φτάνουν και στον Αποστόλη, ο οποίος εκφράζει την ανησυχία του για το πώς θα επηρεαστεί η Άννα από αυτήν την αλλαγή στη ζωή της, έχοντας πάντα στο μυαλό του τις προηγούμενες εμμονές της.

Με το πέρασμα του χρόνου, η Άννα αρχίζει να αποδέχεται σιγά σιγά τη νέα της πραγματικότητα. Η σκέψη της να γίνει μητέρα την γεμίζει με χαρά και ανανέωση, και συνεχίζει να τρελαίνει τον Πότη, ο οποίος παραμένει αφοσιωμένος στις επιθυμίες της και στις οδηγίες της Άννας. Έτσι, η Άννα και ο Πότης ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους, αναμένοντας με ανυπομονησία την άφιξη του νέου μέλους στην οικογένειά τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ