Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τον απειλεί με χωρισμό αν δεν κάνει πίσω

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται δραματικές εξελίξεις που θα κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία. Η Ιουλία, αντιμετωπίζοντας τον Στάθη, απειλεί ότι θα χωρίσουν αν δεν δεχθεί την επιστροφή της Αριάδνης στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τον απειλεί με χωρισμό αν δεν κάνει πίσω

Η σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο δεν θα έχει καλές στιγμές. Ο Χρήστος αποφασίζει να λύσει τη σχέση τους και να επιλέξει να παραμείνει με την Αφροδίτη, αναμένοντας το παιδί τους. Ο Στάθης, ήδη ενημερωμένος για την παράνομη σχέση, διώχνει την Αριάδνη από το σπίτι, θεωρώντας ότι ντρόπιασε την τιμή της οικογένειας. Η Ιουλία αντίθετη την απόφαση του Στάθη, αλλά τον επιπλήττει για τον φόβο της απώλειας της κόρης τους.

Καθώς ο χρόνος περνά, η Αριάδνη, σαν ράκος, καταφεύγει στην Ιουλία. Με δάκρυα, βρίσκει ανακούφιση στην αγκαλιά της. Η Ιουλία, αν και χαίρεται για την επιστροφή της Αριάδνης, απειλεί τον Στάθη ότι θα χωρίσουν αν δεν αποδεχθεί την επανασύνδεση. Η συνεχής αντιπαράθεση θα οδηγήσει τον Στάθη σε δύσκολη θέση. Η απόφασή του θα κρίνει όχι μόνο το μέλλον της σχέσης του με την Ιουλία, αλλά και της οικογενειακής του ενότητας.

Πώς θα αντιμετωπίσει την πίεση και ποια θα είναι η επιλογή του σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή; Με το κοινό να παρακολουθεί με αγωνία, η απάντηση αναμένεται να έρθει με ένταση και συναισθηματική φόρτιση. Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία αν ο Στάθης αρνηθεί να αποδεχτεί την Αριάδνη πίσω; Και τι θα συμβεί με την Αριάδνη, που βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με την απόρριψη του Στάθη και την αβεβαιότητα για το μέλλον της; Οι επόμενες στιγμές στη σειρά θα φέρουν απαντήσεις ή θα ανοίξουν νέα κεφάλαια ερωτημάτων και αναταραχής;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ