Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τον αφήνει σέκο και εξαφανίζεται

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τη θεαματική είσοδο της Ξένιας, η οποία, όπως φαίνεται στη συνέχεια της σειράς, αντιμετωπίζει μια πρόωρη γέννα. Αυτό το γεγονός επιφέρει σημαντικές ανατροπές στη ζωή της και στη σχέση της με τον Δημοσθένη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τον αφήνει σέκο και εξαφανίζεται

Λόγω του πρόωρου τοκετού, το μωρό εισέρχεται στη θερμοκοιτίδα, ενώ η Ξένια αποχωρίζεται από αυτό. Ωστόσο, η απόσταση αυτή δεν εμποδίζει τη Ξένια από το να δημιουργήσει ένα δεσμό με το μωρό. Σε μια συνομιλία με μια φίλη της, αποκαλύπτει τον έρωτά της για το μικρό πλάσμα και ανακοινώνει τις προθέσεις της: “Δεν πρόκειται να το αποχωριστώ. Έχω μια ιδέα, θα σου πω.” Αντιμέτωπος με αυτή την αλλαγή στάσης, ο Δημοσθένης απειλεί την Ξένια, απαγορεύοντας της να πλησιάσει το παιδί.

Οι απειλές είναι αδιάλλακτες: “Μην τυχόν και το πάρεις στα χέρια σου, θα σου τα κόψω. Μην τολμήσεις! Όπως συμφωνήσαμε, θα μου το παραδώσεις και δεν θα το ξαναδείς.” Στη συνέχεια, η Ξένια αναλαμβάνει δράση. Παίρνει το μωρό από την κλινική, αλλά ο Δημοσθένης, προκειμένου να τηρήσει τη συμφωνία τους, πηγαίνει στο σπίτι της με τα χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανταλλαγής, όμως, η Ξένια χτυπάει αδίστακτα τον Δημοσθένη στο κεφάλι. Αφού εκείνος πέφτει αναίσθητος, η Ξένια παίρνει τα χρήματα και το μωρό, εξαφανίζοντας στο πέρασμα.

Αφού ο Δημοσθένης ανακάμπτει, κατανοεί τον αδίστακτο ληστή που είναι η Ξένια και εξοργισμένος, αποφασίζει να την καταδιώξει. Η εκδίκηση και οι ενδεχόμενες εξελίξεις προσδοκούνται με αγωνία στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ