Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Το μυστικό του Ισίδωρου στο φως

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς αποκαλύπτεται ένα τεράστιο μυστικό. Η Αντιγόνη επιστρέφει στο προσκήνιο, έστω και μέσω τηλεφώνου, αναζωογονώντας συζητήσεις που θα οδηγήσουν τους χαρακτήρες σε βαθιές σκέψεις.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Το μυστικό του Ισίδωρου στο φως

Ο Ισίδωρος, αφού έχει φύγει και διαμένει στο Λονδίνο, χρησιμοποιεί την κόρη του ως δικαιολογία για τις επισκέψεις του. Τα γενέθλιά της,  και η ανάγκη της έρχονται στο προσκήνιο. Όλα αυτά προκαλούν υποψίες στον Μάνο και τη Μαρίνα. Ο Μάνος, ανήσυχος, επικοινωνεί με την αδελφή του, επιδιώκοντας να μάθει την αλήθεια. Ερωτά για τα κρυμμένα μυστικά του πατέρα της και τους λόγους που την έχει κοντά του τόσο καιρό. Όλοι φοβούνται πως ο Ισίδωρος κρύβει προβλήματα υγείας που αρνείται να αποκαλύψει.

Η Αντιγόνη προσπαθεί να τον διαβεβαιώσει πως όλα είναι εντάξει, αλλά ο τόνος της φωνής της προβληματίζει τη Μαρίνα. Παρά ταύτα, ο Μάνος φαίνεται να την πιστεύει και να είναι σχετικά ήρεμος. Τι μυστικά κρύβει η Αντιγόνη και για ποιον λόγο ο Ισίδωρος την επισκέπτεται τόσο συχνά; Είναι αλήθεια όσα είπε στο τηλέφωνο ή όλα εξελίσσονται όπως τα περιέγραψε; Η αγωνία κορυφώνεται για τον Βρεττάκο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ