Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Το κακό ενώνει Στάθη – Αρετή

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, καθώς ο Στάθης και η Αρετή θα βιώσουν τον πραγματικό εφιάλτη. Παρά τις διαφορές τους, οι δυο τους θα αναγκαστούν να έρθουν πιο κοντά λόγω του γιου τους, Στέφανου, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ισπανία.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Το κακό ενώνει Στάθη – Αρετή

Μετά την ανακάλυψη ότι ο Στάθης έχει αποκτήσει κόρη με την Ιουλία, ο Στέφανος απομακρύνεται από τον πατέρα του. Αντίθετα, διατηρεί τακτική επικοινωνία με τη μητέρα του και τη Βασιλική. Ανησυχώντας για την κατάσταση, η Αρετή προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον γιο της, αλλά εκείνος δεν απαντά στις κλήσεις της. Η επιμονή της να τον καλέσει τις επόμενες μέρες δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Απελπισμένη, ενημερώνει τη Βασιλική για την έλλειψη επαφής.

Η Βασιλική, που αγαπάει πολύ τον αδελφό της, αρχίζει κι εκείνη να τον αναζητά, χωρίς όμως να έχει επιτυχία. Όταν οι δυο τους συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση δεν είναι φυσιολογική, ενημερώνουν τον Στάθη για την απουσία του Στέφανου και αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην αναζήτηση. Ωστόσο, οι προσπάθειές τους να επικοινωνήσουν μαζί του αποτυγχάνουν. Οι φόβοι του πρώην ζευγαριού εντείνονται, αλλά προσπαθούν να μην ανησυχήσουν τη Βασιλική, για να την προστατεύσουν. Η νεαρή κοπέλα, όμως, υποψιάζεται ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Στέφανο.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του γιου τους προκαλεί έντονη ανησυχία και ανησυχίες για την ασφάλειά του. Καθώς το μυαλό τους γεμίζει με αρνητικές σκέψεις, οι οικογενειακές σχέσεις δοκιμάζονται, και η αγωνία για την τύχη του Στέφανου κορυφώνεται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ