Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Της την πέφτει και εκείνη ενδίδει

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Μιλτιάδης συγκινεί τη Βασιλική με μία ερωτική εξομολόγηση, δηλώνοντας ότι είναι η ιδανική γυναίκα.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Της την πέφτει και εκείνη ενδίδει

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια αναμένονται καταιγιστικές, καθώς η Δήμητρα ρισκάρει μπαίνοντας στο σπίτι του Ρουσσέα, ενώ ο Γιώργης αντιμετωπίζει άγχος μην της συμβεί κάτι. Παρά τις προσπάθειες του Γιώργη, η Δήμητρα είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας την μυστική της αποστολή. Ωστόσο, ένα λάθος αποκαλύπτει την παρουσία της, ενώ ο Ρουσσέας και η γυναίκα του ανακαλύπτουν ότι κάποιος μπαίνει κρυφά στο σπίτι τους. Αντιδρώντας, εγκαθιστούν κρυφές κάμερες και περιμένουν την επόμενη επίσκεψη του εισβολέα.

Από την άλλη, η Ξένια περιμένει τη στιγμή που θα πάρει το μωρό της στο σπίτι της, αποφασισμένη να διαλύσει τη συμφωνία με τον Δημοσθένη και να τον κρατήσει μακριά τους. Ταυτόχρονα, η Χάιδω ανησυχεί για την προσεχή ημέρα του γάμου. Ο Λυκούργος προσπαθεί να καθησυχάσει την Χάιδω, ενώ ο Παρασκευάς δηλώνει έτοιμος να ψευδομαρτυρήσει για χάρη της, συγκινώντας την βαθιά. Η Βασιλική ξυπνά από ένα φρικτό εφιάλτη και φοβάται ότι ίσως είναι προφητικός. Ο Μιλτιάδης, δίπλα της, την παρηγορεί και της επιβεβαιώνει την αγάπη του, αποκαλώντας την ιδανική γυναίκα.

Θα καταφέρει η Ξένια να διαλύσει τη συμφωνία με τον Δημοσθένη; Ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο της; Τι πρόκειται να συμβεί στην προσεχή ημέρα του γάμου και είναι πανικόβλητη η Χάιδω; Θα καταφέρει ο Παρασκευάς να προστατεύσει την Χάιδω με την ψεύτικη μαρτυρία του; Ποιο είναι το πραγματικό κίνητρο πίσω από την περίεργη συμπεριφορά του Φίλιππου; Και τελικά, ποιο θα είναι το μέλλον της σχέσης μεταξύ του Μιλτιάδη και της Βασιλικής μετά από την ερωτική εξομολόγηση; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ