Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Της κάνει τα γλυκά μάτια και εκείνη ενδίδει

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Καταλυτικές εξελίξεις σαρώνουν την σειρά, αφού ο Μιλτιάδης, κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, αναστατώνει την ηρεμία του κόσμου. Ο χωρισμός του Φίλιππου και της Βασιλικής εξελίσσεται σε έναν κακότεχνο χορό εντάσεων, ενώ η σχέση τους παραμένει αδιευκρίνιστη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Της κάνει τα γλυκά μάτια και εκείνη ενδίδει

Οι προσπάθειες της Αρετής να διασυνδεθεί μεταξύ τους αποτυγχάνουν, καθώς κανείς δεν αποφασίζει να λύσει τις αντιφάσεις. Όταν ο Μιλτιάδης ανακοινώνει τον χωρισμό της Βασιλικής με τον Φίλιππο, εκείνος πλησιάζει την αγαπημένη του. Τον φαίνεται από μακριά ο Φίλιππος, ο οποίος εκρήγνυται από ζήλια, εκλυτικός από την πίκρα του. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, καθώς η Βασιλική δεν αισθάνεται ερωτικά για τον Μιλτιάδη.

Απλά, ο εγωισμός της έχει εκτοξευθεί και οδηγεί τη σχέση της με τον Φίλιππο στο χειρότερο δυνατό σημείο. Η Αριάδνη εμφανίζεται ως η αφορμή για τον χωρισμό, καθώς η Βασιλική αρνείται να την αποδεχτεί, θεωρώντας την ξένη. Ο Μιλτιάδης, παρά τη σχέση του με την Αλκμήνη, επιθυμεί την Αριάδνη. Η ερώτηση που παραμένει αναπάντητη είναι για πόσο ακόμα θα διατηρηθεί αυτή η κατάσταση χωρισμού και εντάσεων.

Πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει αυτό το παιχνίδι εντάσεων μεταξύ του Φίλιππου και της Βασιλικής; Θα αποφασίσουν ποτέ να ξεπεράσουν τον εγωισμό τους και να ανοίξουν την καρδιά τους για μια επανασύνδεση; Ο Μιλτιάδης θα είναι σε θέση να κρατήσει το μυστικό του κρυφού έρωτά του για πολύ καιρό ακόμα; Και ποιος θα τελειώσει επιτέλους αυτό τον ατέλειωτο χορό των συναισθημάτων στη Γη της Ελιάς;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ