Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τι κρύβει τελικά ο Χατζής;

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Μιχάλης Χατζής φέρνει αναστάτωση στη Μάνη με την είσοδό του στη νέα σεζόν της σειράς. Αναλαμβάνοντας νέα καθήκοντα στην εταιρεία των Βρεττάκων κοντά στον Μάνο, κερδίζει την ενθουσιώδη υποδοχή όλων στην Αρεόπολη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τι κρύβει τελικά ο Χατζής;

Καθημερινά, συναντά νέους ανθρώπους και συχνάζει στο καφενείο του Πότη και στην ταβέρνα του Χρήστου, όπου εργάζεται η Αριάδνη. Εκεί, αρχίζει να εκτιμά την ομορφιά και τους καλούς τρόπους της κοπέλας, που απορρίπτει αρχικά το ενδιαφέρον του λόγω των αναπολήσεων για τον πρώην της, τον Χρήστο. Ωστόσο, η Αριάδνη ανακαλύπτει στον Μιχάλη κάτι που την τραβάει περισσότερο και αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στα συναισθήματά της και στον ίδιο. Η σχέση τους εξελίσσεται γρήγορα και γίνονται ζευγάρι, προκαλώντας αίσθηση σε ολόκληρη την Μάνη.

Παρά τη ρομαντική αυτή εξέλιξη, η σχέση τους θα δοκιμαστεί σκληρά από απρόβλεπτα γεγονότα και το σκοτεινό παρελθόν του Μιχάλη θα φέρει νέες προκλήσεις στην ήδη ταραγμένη Μάνη. Παρά τις δυσκολίες, η Αριάδνη και ο Μιχάλης θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τον έρωτα τους ζωντανό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια ευτυχισμένη κοινή τους μελλοντική ζωή στην Μάνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ