Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Σβήνουν τα ίχνη του Ισίδωρου

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν της σειράς, η ζωή του Μάνου και της Μαρίνας ανατρέπεται δραματικά όταν ο Ισίδωρος πέφτει θύμα απαγωγής. Ο Ισίδωρος, αφού δει το σπίτι του να καταστρέφεται από φωτιά, αντιμετωπίζει ανυπολόγιστες ζημιές, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Σβήνουν τα ίχνη του Ισίδωρου

Μαζί με τον Μάνο, τη Μαρίνα και την μικρή Αγγελική, θα μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι, ενώ ο θάνατος της νταντάς Ελευθερίας τους συγκλονίζει ακόμη περισσότερο. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν η Αντιγόνη επιστρέφει και διεκδικεί την Αγγελική, ενώ ο Μιχάλης Χατζής αναλαμβάνει τη θέση του Μάνου στο ελαιοτριβείο. Ο Ισίδωρος, έχοντας προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, εξαφανίζεται μη αφήνοντας ίχνη πίσω του. Το ταξίδι του, που προοριζόταν να είναι ρουτίνας, εξελίσσεται σε εφιάλτη για όλη την οικογένεια.

Ο Μάνος και η Μαρίνα ανησυχούν έντονα όταν ο Ισίδωρος δεν δίνει σημάδια ζωής και προσπαθούν μάταια να τον εντοπίσουν μέσω τηλεφώνου. Όταν επικοινωνούν με τους συνεργάτες του, μαθαίνουν ότι δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του. Η ανησυχία τους φτάνει σε κορύφωση όταν δέχονται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα. Ένας άγνωστος τους ενημερώνει ότι ο Ισίδωρος έχει απαχθεί και απαιτεί χρήματα για την απελευθέρωσή του. Η αγωνία τους μεγαλώνει καθώς αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και αν θα καταφέρουν να σώσουν τον Ισίδωρο από τους απαγωγείς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ