Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στέλνει την Νόρα φυλακή

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα προσεχή επεισόδια της «Γης της Ελιάς», οι εξελίξεις σοκάρουν όταν η Νόρα συλλαμβάνεται και η σύλληψή της αναστατώνει την κοινωνία της Μάνης. Η αδίστακτη Νόρα συνεχίζει τις απαγωγές μικρών παιδιών, όμως αυτή τη φορά η δράση της αποκαλύπτεται με έναν αναπάντεχο τρόπο.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στέλνει την Νόρα φυλακή

Ο Παρασκευάς, τυχαία, την παρατηρεί τη στιγμή που απαγάγει ένα παιδί, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Λίγες μέρες αργότερα, στο καφενείο του Πότη, ο Παρασκευάς βλέπει ξανά τη Νόρα και αναγνωρίζει πάνω της ένα κρίσιμο στοιχείο που την ενοχοποιεί. Η γυναίκα φοράει το ίδιο βραχιολάκι που είχε δει στο πόδι της όταν απήγαγε το παιδί στο πάρκο. Αντιλαμβανόμενος αμέσως την ταυτότητά της, σπεύδει να την καταγγείλει στην αστυνομία. Ο Κουράκος, αστυνομικός της περιοχής, δίνει εντολή στους άντρες του να παρακολουθούν διακριτικά τη Νόρα για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του Παρασκευά.

Την ίδια στιγμή, η Νόρα πλησιάζει την Αγγελική και κανονίζουν μια βόλτα στο πάρκο, όμως δεν προλαβαίνει να κάνει κάποια κίνηση. Παράλληλα, επιχειρεί να απαγάγει άλλο ένα μικρό αγόρι, αλλά και αυτή τη φορά αποτυγχάνει. Η αστυνομία, υπό την καθοδήγηση του Κουράκου, επεμβαίνει εγκαίρως και συλλαμβάνει τη Νόρα, οδηγώντας την με χειροπέδες στο τμήμα. Η σύλληψή της σοκάρει την τοπική κοινωνία, ενώ η εγκληματική της δράση γίνεται γνωστή σε όλους. Η Νόρα καταλήγει στη φυλακή, όμως οι συνέπειες δεν περιορίζονται μόνο σ’ αυτήν.

Ο Μιχάλης Χατζής, ο αρραβωνιαστικός της, βρίσκεται ξαφνικά κατηγορούμενος ως συνένοχος, παρότι δεν είχε ιδέα για τις ενέργειές της. Συντετριμμένος από την αδικία, ο Μιχάλης ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη, καθώς δεν αντέχει τη φήμη που του προσάπτουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ