Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πυρ και μανία η Ασπασία

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν.Το συγκλονιστικό επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα (18/12) στη σειρά φέρνει αναταραχή με τις αναπάντεχες εξελίξεις. Η Ασπασία, χαρακτηριστική για τον έντονο χαρακτήρα της, αποφασίζει να απαγορεύσει στον Δημοσθένη να δώσει το όνομα του Κίμωνα στο παιδί που περιμένει η Ξένια.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πυρ και μανία η Ασπασία

Ο Δημοσθένης, ανακοινώνοντας με υπερηφάνεια ότι το παιδί είναι αγόρι και θα ονομαστεί Κίμωνας, δεν μπορεί να φανταστεί την έκρηξη της Ασπασίας. Η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική καθώς η Ασπασία αρνείται κατηγορηματικά να αφήσει το παιδί να πάρει το όνομα του πατέρα του. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος, αναμένοντας με κομμένη την ανάσα τα νέα για την υγεία της κόρης τους, λαμβάνουν ενημέρωση από τον γιατρό. Η αγωνία τους διαρκεί, ενώ η Αρετή, απολαμβάνοντας ένα όμορφο βράδυ με τον φούρναρη Τάσο, αγνοεί τις δραματικές εξελίξεις στο σπίτι των Βρεττάκων.

Η Ασπασία, περιπλανώμενη στο σπίτι του Ορέστη, βρίσκεται μπροστά σε μια ανατρεπτική έκπληξη που τη συγκινεί βαθιά. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος και η Αριάδνη, αδυνατώντας να αντισταθούν στο παράνομο πάθος τους, υποκύπτουν για μία ακόμη φορά. Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας επιφέρει χάος στο σπίτι των Βρεττάκων, ενώ ο Ισίδωρος, μάθειν τελευταίος τα γεγονότα, εκρήγνυται από οργή αντιμέτωπος με την Αμαλία.

Έτσι, οι εξελίξεις στον κόσμο της σειράς συνεχίζουν να συναρπάζουν τους θεατές, αφήνοντας ανοιχτά πολλά ερωτηματικά για το μέλλον των χαρακτήρων και την εξέλιξη της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ