Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω;

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η αγωνία στα επόμενα επεισόδια της σειράς φτάνει στο αποκορύφωμά της, καθώς η μικρή Αγγελική βιώνει τραγικές στιγμές με την υγεία της να κρέμεται απο μια κλωστή. Ο Μάνος συνεχίζει να υποκύπτει στη χρήση ναρκωτικών, με τη συμπεριφορά του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω;

Ωστόσο, ένα απρόσμενο συμβάν θα συγκλονίσει εντελώς τον Μάνο. Κάποια στιγμή ενώ βρίσκεται μόνος με την μικρή Αγγελική στο σπίτι, η μικρή εκφράζει στον Μάνο ότι έχει έντονο πόνο στην κοιλιάς της, χωρίς όμως να λαμβάνει αυτός σοβαρά υπόψη του τα παράπονα της, εξηγώντας ότι δεν πρόκειται για τίποτα σοβαρό. Ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώνεται και η μικρή σύντομα λιποθυμάει στο σπίτι. Ο Μάνος βυθίζεται στην απελπισία, καθώς βλέπει το χάος να ξεσπά στη ζωή του.

Στη στιγμή που συνειδητοποιεί τον ρόλο της αδιαφορίας του λόγω των ουσιών, καθώς παραλίγο να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού του, ο Μάνος συγκλονίζεται. Πήγα να σκοτώσω το παιδί μου, τι κάνω; Έχω τρελαθεί; αναρωτιέται με δάκρυα στα μάτια και τις τύψεις να τον τυραννούν. Η αναγνώριση αυτής της τραγωδίας τον πλήττει βαθιά, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα των συνεπειών και των πράξεων του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ