Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πιάνει στα πράσα τους παράνομους εραστές

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, η Ισμήνη περνά τραγικές στιγμές εξαιτίας του Κωνσταντίνου και της Σοφίας. Όταν βλέπει τη γραμματέα του συζύγου της να μπαίνει στο σπίτι τους, επιβεβαιώνει τις υποψίες της για απιστία.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πιάνει στα πράσα τους παράνομους εραστές

Αμέσως ενημερώνει τον Λυκούργο, ο οποίος μένει έκπληκτος καθώς αρχικά υπερασπιζόταν την αθωότητα του γαμπρού του. Από την αρχή, η Ισμήνη αισθάνεται ότι η Σοφία δείχνει επικίνδυνη συμπάθεια για τον άνδρα της. Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις του Κωνσταντίνου ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, η παρουσία της Σοφίας συνεχώς εντείνει τη ζήλια της Ισμήνης. Φτάνοντας σε ένα κρίσιμο σημείο, η Ισμήνη απαιτεί από τον Κωνσταντίνο να απολύσει τη Σοφία, αλλιώς θα εγκαταλείψει το σπίτι. Ο Κωνσταντίνος, οργισμένος, αρνείται να υποκύψει σε εκβιασμούς. Η Ισμήνη υλοποιεί την απειλή της και το ζευγάρι οδηγείται σε χωρισμό.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ισμήνη να μην χαλάσει τον γάμο της για ένα πείσμα, αλλά εκείνη επιμένει στην απόφασή της, όπως και ο Κωνσταντίνος. Στον γάμο του Τζον και της Αθηνάς, η Ισμήνη αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον σύζυγό της. Όταν τον βλέπει να συνομιλεί με τη γραμματέα του, ξεφεύγει από τα όρια, μέθυσε και αρχίζει να χορεύει πάνω στο τραπέζι του Κουράκου. Ο Κωνσταντίνος τη σέρνει με τη βία έξω μπροστά στους έκπληκτους καλεσμένους και της ξεκαθαρίζει ότι δεν δέχεται να τον εκθέτει μέχρι να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Ο Λυκούργος συμφωνεί με τη στάση του Κωνσταντίνου και απαιτεί από την Ισμήνη να φύγει από το σπίτι του.
Στα επόμενα επεισόδια, η Ισμήνη κατακλύζεται από θλίψη και αμφιβολίες, αναρωτώμενη αν έχει παρεξηγήσει τον Κωνσταντίνο, και κάνει προσπάθειες για να αποκαταστήσει τη σχέση τους. Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μεταξύ της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου; Θα καταφέρει τελικά η Ισμήνη να διαχειριστεί τα συναισθήματά της και να βρει έναν τρόπο να επανασυνδεθεί με τον σύζυγό της, ή ο χωρισμός τους θα αποδειχθεί μη αναστρέψιμος;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ