Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πιάνει στα πράσα τους εραστές

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Μαργαρίτα εντοπίζει ένα παράνομο ζευγάρι όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς οδηγεί σε έναν απομονωμένο δρόμο και παρατηρεί τη φουρνάρισσα να εισέρχεται σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, όπου βρίσκεται ένας άντρας, και να τον φιλά με πάθος. Έτσι, το παράνομο ζευγάρι αποκαλύπτεται.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πιάνει στα πράσα τους εραστές

Αντί να ανακαλύψει το γεγονός, συγκρατεί τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και ταραγμένη, σπεύδει να ενημερώσει τον Λυκούργο. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης δεν μπορεί να ξεχάσει τη Βασιλική, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάστασή της. Έχει παρατηρήσει τις αντιφάσεις στη ζωή της, όπως το θέμα με τον Φίλιππο και τις οικογενειακές της δυσκολίες. «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Βασιλική και τι περνάει. Δεν της έφτανε το θέμα με το Φίλιππο της ήρθε καπάκι αυτό με την μάνα της.

Η επιμονή του Φίλιππου να συνεχίσει τις σπουδές του την έχει πειράξει πολύ.. Αν δεν ήταν έτοιμος για γάμο, να μην τον έκανε!», λέει στον Παρασκευά. Σε άλλο μέρος της πόλης, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Κουράκο για τις απειλές που δέχεται από τον Βαφέα. Εν τω μεταξύ, η Αριάδνη συναντά τον Χρήστο με την Αφροδίτη σε ένα καφενείο και δακρύζει από τη θλίψη.

Η Κούλα μοιράζεται με την Αρετή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισής της λόγω απάτης. «Και δυο τρεις που τα σκάσανε χοντρά με είδαν σε Skype..αλλά την πάτησα από έναν ανιψιό.. αυτός το σκάλισε, πήγε στην δίωξη και να ‘μαι..» λέει η Κούλα.  Αν και αναρωτιέται αν θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της μετά την αποφυλάκισή της, η Κούλα επιμένει ότι θα το κάνει για τα εύκολα χρήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ