Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πιάνει σε τρυφερό τετ α τετ Κωνσταντίνο – Σοφία

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, με την άφιξη της Σοφίας στο γραφείο του Κωνσταντίνου, που προκαλεί εντάσεις στη σχέση του με την Ισμήνη. Ο γάμος τους δοκιμάζεται σοβαρά καθώς η Ισμήνη αντιμετωπίζει τη νέα γραμματέα με καχυποψία, υποψιαζόμενη ότι είναι υπερβολικά διαχυτική με τον σύζυγό της.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πιάνει σε τρυφερό τετ α τετ Κωνσταντίνο – Σοφία

Λίγες μέρες αργότερα, η ζήλια της Ισμήνης την ωθεί να επισκεφθεί το γραφείο του Κωνσταντίνου για να γνωρίσει από κοντά τη Σοφία. «Α, δεν θα τα πάμε καθόλου καλά, Κωνσταντίνε», δηλώνει αποφασιστικά η Ισμήνη και αρχίζει να παρακολουθεί τον σύζυγό της στενά. Ο Κωνσταντίνος, από την πλευρά του, δεν αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της Σοφίας και θεωρεί τη ζήλια της Ισμήνης αβάσιμη. Ωστόσο, η Ισμήνη συνεχίζει να επισκέπτεται συχνά το γραφείο του Κωνσταντίνου, ώσπου μια μέρα τον βρίσκει σε τρυφερό τετ-α-τετ με τη Σοφία.

Όταν ο Κωνσταντίνος επιστρέφει στο σπίτι, η Ισμήνη του κάνει άγρια επίθεση, απαιτώντας να απολύσει τη Σοφία. «Απαιτώ αυτή να φύγει από το γραφείο σου», του λέει επιτακτικά. «Τι λες; Έλα στα συγκαλά σου. Δεν πρόκειται να τη διώξω και σταμάτα να κάνεις έτσι, δεν σε αναγνωρίζω», απαντά ο Κωνσταντίνος. Η Ισμήνη δεν πτοείται και συνεχίζει να επιμένει: «Κωνσταντίνε, σας είδα. Είδα τη μεγάλη και αδικαιολόγητη οικειότητα που έχετε, μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελή. Θέλω να την απολύσεις». Εκείνος ξεσπά: «Ισμήνη, γιατί δεν μου έχεις εμπιστοσύνη και γιατί ανακατεύεσαι στη δουλειά μου; Εγώ ανακατεύτηκα ποτέ στη δική σου; Όταν εμφανίστηκε αυτός ο Άρης, σου απαγόρευσα εγώ να βγαίνεις μαζί του;

Μέχρι και στην Αθήνα πήγες μαζί του και δεν σου έκανα ούτε μια φορά σκηνή ζηλοτυπίας. Ξέρεις γιατί; Γιατί σ’ αγαπώ και σου έχω εμπιστοσύνη. Λοιπόν, όπως δεν σε έχω εμποδίσει ποτέ στη δουλειά σου και δεν έχω επέμβει ποτέ, σου απαγορεύω να επεμβαίνεις κι εσύ στη δική μου». Η Ισμήνη συνεχίζει: «Δεν είπα ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά σας, τουλάχιστον όχι ακόμα. Αντρας όμως είσαι Κωνσταντίνε και μπορεί να κολακεύεσαι απλά από τη συμπεριφορά της. Να προλάβω θέλω πριν είναι αργά». Η ένταση μεταξύ τους κορυφώνεται καθώς η Ισμήνη αμφισβητεί την αθωότητα της σχέσης του Κωνσταντίνου με τη Σοφία.

Εκείνος παραμένει ανένδοτος, αρνούμενος να υποκύψει στις απαιτήσεις της γυναίκας του, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα στον γάμο τους. Η σύγκρουση αυτή αποκαλύπτει τα βαθύτερα προβλήματα εμπιστοσύνης που αντιμετωπίζουν και προμηνύει ακόμη περισσότερες εξελίξεις στην πορεία της ιστορίας τους. Καθώς η Ισμήνη προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση, η δυναμική της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο αλλάζει δραματικά. Η παρουσία της Σοφίας γίνεται καταλύτης για την ανάδειξη των υποβόσκουσων εντάσεων, φέρνοντας στο προσκήνιο τις ανησυχίες, τους φόβους και τις ανασφάλειες που και οι δύο προσπαθούσαν να κρύψουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ