Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πιάνει επ’ αυτοφώρω Αριάδνη – Χρήστο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα αποκαλυφθούν με συναρπαστικό τρόπο, καθώς θα δούμε τον Αποστόλη να ανακαλύπτει τα κρυμμένα μυστικά του Χρήστου και της Αριάδνης.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πιάνει επ’ αυτοφώρω Αριάδνη – Χρήστο

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, η Αμαλία βυθίζεται σε μια κατάσταση κατάθλιψης, καθώς ο Ισίδωρος αποφασίζει να αναχωρήσει για το Λονδίνο, αφήνοντας τη μόνη της. Η επιστροφή του δεν φέρνει την επιθυμητή συμφιλίωση, καθώς αυτός αποφασίζει να διατηρήσει απόσταση. Η Αμαλία, αντιμετωπίζοντας την απόρριψη του συζύγου της, ζητά τη βοήθεια της Ιουλίας, παρακαλώντας την να διαμεσολαβήσει. Ωστόσο, ο Ισίδωρος δεν υποκύπτει στις πιέσεις και η Αμαλία, αναμένοντας απεγνωσμένα, απευθύνεται στον Μάνο και τη Μαρίνα για βοήθεια.

Παράλληλα, ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα συνεννοούνται με τον Τζον Μακρίδη για τους όρους και το σχέδιο της συνεργασίας τους. Η ζήλια του Φιλίππου αυξάνεται καθώς παρακολουθεί τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη, φοβούμενος το χειρότερο. Η προσπάθεια του να την αποτρέψει πέφτει σε κενό, καθώς ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να παραμείνει μόνη της. Παρ’ όλα αυτά, ο Στάθης, σιγά σιγά, αρχίζει να μαλακώνει, καθώς η Ιουλία εξηγεί τους λόγους που την οδηγούν να απομακρυνθεί από τη Μάνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τελικά, συμφωνεί με την προϋπόθεση να προσέχει και να προσλάβει εσωτερική βοηθό. Ο Τζον Μακρίδης πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά, μεταξύ τους δημιουργείται μια επικοινωνία. Ο Χρήστος αποφεύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τους παρακολουθεί σε μια τρυφερή στιγμή. Η Ασπασία συμβουλεύει την Ειρήνη να μην επιστρέψει στον Παρασκευά. Ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας, η οποία αισθάνεται αιφνίδιους πόνους.

Θα καταφέρει η Ιουλία να διαλευκάνει τα πράγματα μεταξύ του Ισίδωρου και της Αμαλίας, ή η κρίση τους θα επιδεινωθεί; Ποια μυστικά σχεδιάζουν οι Τζον Μακρίδης, ο Ισίδωρος και οι υπόλοιποι χαρακτήρες στον επερχόμενο συνασπισμό τους; Και πώς θα αντιδράσει ο Φίλιππος στην εμφάνιση της Βασιλικής με τον Μιλτιάδη; Ποιο θα είναι το μέλλον της σχέσης τους; Όλα αυτά και πολλά άλλα θα απασχολήσουν τους θεατές στα προσεχή επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ