Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πέφτει στην παγίδα της χήρας

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η Αρετή, θύμα μιας επιτυχημένης παγίδας που της στήθηκε από τη γυναίκα του Τάσου, βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στη σειρά. Η γυναίκα του Τάσου, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάφλεξη της φωτιάς, κατηγορεί την Αρετή και η κατάσταση επιδεινώνεται με την είσοδο μιας νέας γυναίκας στη ζωή της, της Κούλας, με σκοπό να την εκμεταλλευτεί οικονομικά.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πέφτει στην παγίδα της χήρας

Όλα τα στοιχεία εναντίον της Αρετής, συμπεριλαμβανομένων των μαρτυριών που την κατηγορούν για τις απειλές για φωτιά και την αγορά του μπιτονιού, οδηγούν στην απόφαση του εισαγγελέα για προφυλάκισή της, παρά τις διαμαρτυρίες της για την αθωότητά της. Καταλήγει στη φυλακή, όπου συναντά την Κούλα, επίσης γνωστή για απάτες. Η Κούλα γίνεται κολλητής της Αρετής και αρχίζει να αποκαλύπτει πληροφορίες για το περιβάλλον της φυλακής, ενώ ισχυρίζεται πως θέλει να βγάλει χρήματα από αυτή την σχέση.

Παράλληλα, η κόρη της Αρετής, Βασιλική, αρνείται να δεχτεί τη φυλάκιση της μητέρας της, ενώ ο Φίλιππος, ο σύζυγός της, φαίνεται να είναι ικανοποιημένος που απαλλάχθηκε της Αρετής. Μετά από πληροφορίες που λαμβάνει, η Μαργαρίτα αρχίζει να αμφιβάλλει για την ενοχή της Αρετής, μοιράζοντας τις σκέψεις της με τους υπόλοιπους. Παράλληλα, ο Λυκούργος εκφράζει αντιδικίες προς τον Κουράκο για τη διαχείριση της υπόθεσης της πυρκαγιάς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ