Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πάρε δρόμο απο το σπίτι μου – Τελειώσαμε

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Στάθης φέρνει την Αριάδνη σε επαφή με έναν γνωστό ξενοδόχο, επιχειρώντας να την απομακρύνει από τον Χρήστο. Ωστόσο, εκείνη αρνείται να εγκαταλείψει την ταβέρνα και να αλλάξει δουλειά.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πάρε δρόμο απο το σπίτι μου – Τελειώσαμε

Παράλληλα, η Ισμήνη επιχειρεί να πείσει την Αφροδίτη ότι μεταξύ του Χρήστου και της Αριάδνης δεν συμβαίνει τίποτα, ωστόσο αυτή παραμένει αμεταπείστη, καθώς έχει δει με τα ίδια της τα μάτια τι συμβαίνει. Απαιτεί από τον Χρήστο να ξεκινήσουν αμέσως τις διαδικασίες για το διαζύγιο και να αποχωρήσει από το σπίτι της, αφήνοντάς τον σοκαρισμένο. Παράλληλα, η ψυχολόγος του Μάνου προβληματίζεται και αποφασίζει να του δώσει τρεις ημέρες άδεια.

Αποφασίζουν λοιπόν να περάσουν αξέχαστες στιγμές στην Κύπρο μαζί με τη Μαρίνα. Η Χρυσούλα εκφράζει σε όλη την Αρεόπολη τις υποψίες της σχετικά με τη σχέση του Χρήστου και της Αριάδνης. Ο Λυκούργος, ενημερώνεται για τα γεγονότα, παροτρύνει τον ανιψιό του να διώξει την Αριάδνη από την ταβέρνα για να τερματίσει την αναστάτωση, χωρίς να γνωρίζει ότι η Αφροδίτη έχει πάρει την οριστική της απόφασή.

Ταυτόχρονα, ο Τζον επίσημα μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς, δεχόμενος μια θερμή υποδοχή από τη Φιλιώ.
Παράλληλα προχωρά στην αγορά του ελαιώνα και ξεκινά την επαγγελματική του καριέρα ως ελαιοπαραγωγός. Αργότερα, μαζί με την Αθηνά και τη Φιλιώ, επισκέπτονται το κτήμα όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια υπέροχη εκδήλωση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ