Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Παίρνει το μωρό και γίνεται καπνός

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η ζωή του Δημοσθένη Καπερνάρου βρίσκεται σε τραγική στροφή, καθώς μια αδιανόητη επίθεση τον αφήνει αναίσθητο στο πάτωμα. Στα επόμενα επεισόδια, η Ξένια αναμένεται να φέρει πρόωρα το παιδί τους στον κόσμο, δημιουργώντας έναν νέο πόνο για τον Δημοσθένη.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Παίρνει το μωρό και γίνεται καπνός

Παρά τις δυσκολίες, ο Δημοσθένης στέκεται ακλόνητα δίπλα στην Ξένια καθώς αντιμετωπίζουν την πρόκληση της πρόωρης γέννας. Ωστόσο, η ευτυχία διακόπτεται από το απρόσμενο γεγονός όταν το μωρό μπαίνει στη θερμοκοιτίδα και η Ξένια αναγκάζεται να αποχωρίσει το παιδί της. Η Ξένια, παρά τις αναποδιές, επισκέπτεται καθημερινά το μωρό, δηλώνοντας πόσο το αγαπά και δένεται συναισθηματικά μαζί του. Καθώς αναπτύσσεται αυτή η σχέση, η Ξένια σχεδιάζει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ωστόσο, ο Δημοσθένης παρατηρεί μια αλλαγή στη στάση της Ξένιας προς το μωρό και αντιδρά άμεσα. Αποφασίζει να της απαγορεύσει να αγγίζει το παιδί και να αναχωρήσει, όπως είχαν αρχικά συμφωνήσει. Λίγο αργότερα, καθώς η Ξένια παίρνει το μωρό από την κλινική, ο Δημοσθένης εμφανίζεται για να το πάρει. Ωστόσο, η απαιτητικότητα της Ξένιας φαίνεται με την απαίτηση για τα υπόλοιπα χρήματα. Ζητάει μετρητά, αναφέροντας την αδυναμία της να δικαιολογήσει το ποσό στον λογαριασμό της.

Καθώς ο Δημοσθένης προσπαθεί να καλύψει το αιφνίδιο αίτημα, η Ξένια, χτυπώντας τον στο κεφάλι, αφήνει τον άντρα αναίσθητο στο πάτωμα. Παίρνει τα χρήματα και το μωρό, και γίνεται καπνός. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα και αν ο Δημοσθένης καταφέρει να την εντοπίσει πριν να είναι πολύ αργά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ