Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η τέταρτη σεζόν της σειράς ξεκινά με τεράστιες ανατροπές και συνταρακτικές εξελίξεις, καθώς τα επόμενα επεισόδια επιφυλάσσουν μια σειρά από δραματικές καταστάσεις για τους πρωταγωνιστές. Θάνατοι, καταστροφές, απαγωγές, χωρισμοί και νέες αφίξεις διαμορφώνουν μια έντονη και γεμάτη εντάσεις αφήγηση.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου

Η νύχτα μετά το γάμο της Αθηνάς και του Τζον κατακλύζεται από τρόμο και αγωνία. Η Αμαλία, με σκοπό να πλήξει τους νεόνυμφους, προκαλεί πυρκαγιά στο σπίτι τους, αφήνοντας πίσω της δύο καμένα σπίτια και ένα θύμα, την νταντά της μικρής Αγγελικής. Η αγωνία της Μαρίνας και του Μάνου, που προσπαθούν να βρουν ασφαλή την Αγγελική, είναι αδιανόητη. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζής, ο νέος διευθυντής στην εταιρεία των Βρεττάκων, φτάνει απροειδοποίητα στην Ελλάδα και αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Δημοσθένης, που έχει παλιούς λογαριασμούς μαζί του, τον προειδοποιεί ότι ήρθε στη Μάνη μόνο για να τον συναντήσει. Στην άλλη πλευρά, η Αρετή δέχεται πρόταση από τον καναλάρχη για να παρουσιάσει εκπομπή, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Η Αριάδνη, απογοητευμένη από τον Χρήστο, βρίσκει καταφύγιο στον Κουράκο, ενώ η Ασπασία καταφέρεται εναντίον του Δημοσθένη απαιτώντας να μάθει την αλήθεια για την απαγωγή της Ειρήνης. Ο Δημοσθένης, όμως, δίνει ψευδείς εξηγήσεις και τελικά η ευθύνη πέφτει στον Παρασκευά, ο οποίος φέρει το βάρος της αναποτελεσματικής προσπάθειας να βρει την Ειρήνη.

Η Άννα δείχνει ολοένα και πιο μελαγχολική, προκαλώντας την ανησυχία του Πότη, που προσπαθεί να την παρηγορήσει και να την οδηγήσει σε γιατρό. Στην αντίπερα όχθη, ο Λυκούργος ανησυχεί για τις διαρκείς αντιπαραθέσεις μεταξύ της Ισμήνης και του Κωσταντίνου και ζητά τη βοήθεια του Χρήστου και της Αφροδίτης για να εξομαλύνει την κατάσταση. Η Νόρα και ο Μιχάλης επισκέπτονται το σπίτι του Τζον, και η Νόρα σχεδιάζει την απαγωγή της Φιλιώς με τη βοήθεια του κυκλώματος με το οποίο συνεργάζεται. Την ίδια στιγμή, η Αρετή έρχεται σε σύγκρουση με τον παπά που ζητά δωρεάν τρόφιμα από το μαγαζί της, ενώ η Χρυσούλα παρατηρεί τον Κωσταντίνο και τη Σοφία να μπαίνουν μαζί στο σπίτι του και υποθέτει ότι είναι ζευγάρι.

Η Αριάδνη, ανακαλύπτοντας το παιχνίδι του Χρήστου, θυμώνει πολύ και, όταν η τύχη την φέρνει κοντά με τον Κουράκο, τα συναισθήματά τους εκδηλώνονται απρόσμενα. Στο Αλεξανδρούπολη, ο Δημοσθένης και η Ασπασία εντοπίζουν την Ξένια και το παιδί της, και υπό την απειλή όπλου, ο Δημοσθένης απάγει το παιδί, προκαλώντας την αγωνία της Ξένιας. Ενώ οι Βρεττάκοι επενδύουν σε νέους ελαιώνες και μετακομίζουν στην Αθήνα, ένας νέος παπάς έρχεται στην Αρεόπολη και η παρουσία του προκαλεί εντάσεις. Ο Μιχάλης Χατζής, με την αρραβωνιαστικιά του Νόρα, που κρύβει σκοτεινά μυστικά, πηγαίνει στη Μάνη και η κατάσταση δυσχεραίνεται.

Ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη, το οποίο εκρήγνυται, αλλά εκείνος καταφέρνει να σωθεί με λίγες γρατζουνιές. Η μαφία, θέλοντας να εκδικηθεί τον Δημοσθένη, απαγάγει την Ειρήνη και της επιφυλάσσει αγωνιώδεις στιγμές. Η Νάνσυ καταδιώκει ερωτικά τον Κουράκο, ενώ η Ισμήνη υποδέχεται μια νέα υπάλληλο, την Παυλίνα. Η σειρά εξελίσσεται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, ανατροπές και συναισθηματικές συγκρούσεις, προσφέροντας στους θεατές μια σειρά από συγκλονιστικές εξελίξεις όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ