Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – O Στάθης πιάνει επ’ αυτοφώρω Αριάδνη – Χρήστο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Η ένταση ανεβαίνει στα ύψη στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Στάθης παρακολουθεί προσεκτικά την Αριάδνη, πιάνοντας την επ’αυτοφωρω να βρίσκεται στον ξενώνα με τον Χρήστο. Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν να συναντώνται κρυφά, επιδιώκοντας παθιασμένες στιγμές πέρα από τα βλέμματα των άλλων.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – O Στάθης πιάνει επ’ αυτοφώρω Αριάδνη – Χρήστο

Η ανησυχία του Στάθη φουντώνει, καθώς οι υποψίες του επικεντρώνονται στον Ορέστη. Ωστόσο, ο κόσμος του καταρρέει όταν εντοπίζει την Αριάδνη να εισέρχεται στον ξενώνα με τον Χρήστο. Το σοκ τον πλακώνει, αποκαλύπτοντας του το κρυφό ερωτικό δεσμό μεταξύ της Αριάδνης και του Χρήστου. Στη συνέχεια, ο Στάθης επιστρέφει αμέσως στο σπίτι του και αναμένει αγωνιωδώς την επιστροφή της Αριάδνης. Όταν εκείνη επιστρέφει, ο Στάθης εκρήγνυται. Φωνάζει, της μιλά με αγένεια και την διώχνει από τη Μάνη. Αυτή η απόφαση, ωστόσο, θα προκαλέσει οργή στην Ιουλία.

Η Ιουλία, αφού μάθει τα όσα συνέβησαν, εκρήγνυται από οργή. Απογοητευμένη και εξαγριωμένη με τον άντρα της, αναζητά τρόπους να ανατρέψει την κατάσταση. Είναι αντιμέτωπη με έναν εκρηκτικό συνδυασμό συναισθημάτων και αναζητά τον τρόπο να ξεδιαλύνει τον ορυμαγδό που δημιουργήθηκε στον κύκλο της οικογένειας. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, οι σχέσεις των χαρακτήρων δοκιμάζονται και αποκαλύπτονται κρυμμένα μυστικά, προετοιμάζοντας το έδαφος για περισσότερες έντασεις και αναταραχές στον κόσμο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ