Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Στάθης χαροπαλεύει

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Στάθης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού τραυματισμού από τροχαίο ατύχημα. Νωρίτερα, η Ιουλία, με αφορμή τον επικείμενο γάμο της Αθηνάς και του Τζον, του εκμυστηρεύεται την επιθυμία της για θρησκευτικό γάμο. Ο Στάθης βρίσκει την ιδέα ενδιαφέρουσα και συμφωνεί να το συζητήσουν τις επόμενες μέρες για να αποφασίσουν.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Στάθης χαροπαλεύει

Την ίδια στιγμή, το μωρό της Ιουλίας αρρωσταίνει ξαφνικά. Κρύβει το γεγονός από τον Στάθη και αποφασίζει να ακυρώσει την επιστροφή της στη Μάνη για να παρευρεθεί στο γάμο. Η Ιουλία εξηγεί στον Στάθη ότι δεν σκοπεύει να παραστεί στον γάμο λέγοντας: “Λέω να μην έρθω στο γάμο τελικά. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείται το μωρό”. Ο Στάθης δεν πείθεται και την πιέζει να του αποκαλύψει την αλήθεια: “Ιουλία, λέγε τι συμβαίνει. Εσύ είσαι πολύ ψύχραιμη με αυτά και ήσουν ενθουσιασμένη που θα ερχόσουν στη Μάνη”. Αναγκασμένη να εξηγήσει, η Ιουλία του αποκαλύπτει ότι το μωρό αρρώστησε. Ο Στάθης αντιδρά έντονα: “Καλά, Ιουλία, θέλεις να με τρελάνεις και δε μου το λες από την αρχή; Φεύγω τώρα να έρθω Αθήνα”.

Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει: “Γι’ αυτό δε στο είπα. Να κάτσεις εκεί που είσαι. Δεν μπορείς να λείπεις από το γάμο της Αθηνάς και του Τζον”. Παρά τις προειδοποιήσεις της, ο Στάθης οδηγεί απερίσκεπτα για να φτάσει στην Ιουλία, αλλά καταλήγει σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Οι συνέπειες είναι δραματικές, καθώς ο Στάθης τραυματίζεται βαριά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι εξελίξεις στη “Γη της Ελιάς” θα παρακολουθήσουν την πορεία του Στάθη και τις επιπτώσεις του ατυχήματος στη ζωή των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ