Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Μάνος πληρώνει τα λάθη του

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, η Χάιδω παίρνει το αυτοκίνητό της και εξαφανίζεται. Κατευθύνεται σε ένα μοναστήρι και, κλαίγοντας, ζητά από την ηγουμένη να τη φιλοξενήσουν εκεί. Η γερόντισσα την υποδέχεται καλοπροαίρετα.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Μάνος πληρώνει τα λάθη του

Η χαροκαμένη μάνα αποφασίζει να παραμείνει λίγες ημέρες εκεί, προσευχόμενη, καθώς την ταλαιπωρούν οι τύψεις που της προκάλεσε η πιθανότητα ότι ευθύνεται για τη δολοφονία του παιδιού της. Αργότερα, ενημερώνει τον Λυκούργο ότι είναι καλά εκεί και να ενημερώσει τους υπόλοιπους, οι οποίοι ανησυχούν με την εξαφάνισή της. Ο Παρασκευάς προσπαθεί να απομακρύνει από το μυαλό της Ειρήνης τις ιδέες περί γάμου. Ταυτόχρονα, ο Μάνος αντιμετωπίζει την κατηγορία για τον ξυλοδαρμό του άντρα που κοίταξε επιμόνως τη Μαρίνα και πηγαίνει αυτόφωρο.

Ταυτόχρονα, η Αμαλία ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι ο γιος του επιτέθηκε και σε αυτήν, τραυματίζοντάς την. Η Μαρίνα, μαθαίνει ότι η Αμαλία δεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο και απαιτεί την αλήθεια από τον Μάνο. Η Κούλα επιλέγει να αναβαθμίσει το μαγαζί της Αρετής, ενώ εκείνη υποδέχεται μια νέα κρατούμενη στο κελί της. Παράλληλα, ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούσαν να εξακριβώσουν από τα λεγόμενα της Χάιδως αν έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι με σκοπό να μονασεί ή αν η φυγή της εκεί ήταν προσωρινή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ